Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Au ajuns în București și ultimele autobuze Hybrid Mercedes Citaro

Gabriela Firea: Au ajuns în București și ultimele autobuze Hybrid Mercedes Citaro

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, declară că au ajuns în București și ultimele autobuze Hybrid Mercedes Citaro.

Gabriela Firea: Au ajuns în București și ultimele autobuze Hybrid Mercedes Citaro
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea
de Silvia Țigănilă    |    28 Noi 2020   •   11:10

”Au ajuns în București și ultimele autobuze Hybrid Mercedes Citaro, din cele 130 achizitionate. Misiune îndeplinită. Îmi aduc aminte cu emoție de ziua semnării contractului (12 august 2019) și de recepția primului lot sosit în Capitală. Valoarea contractului a fost de 50 mil euro - fonduri europene obținute de echipa mea.

Împreună cu cele 400 de autobuze Euro 6 achiziționate acum 2 ani, acestea contribuie la creșterea calității transportului public în comun.

Nu mai vedem călători care circulă chinuiți pe scara autobuzului și timpi de așteptare îndelungați în stații.

Le mulțumesc angajaților Direcției Transporturi a PMB, celor de la STB și cei care au lucrat pentru atragerea fondurilor nerambursabile, pentru implicarea în interesul bucureștenilor.

Autobuzele ultramoderne sunt prevăzute cu funcții special destinate persoanelor cu dizabilități, au instalație de climatizare, prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum şi un sistem informatic performant care permite furnizarea informațiilor despre călătorie pasagerilor, în timp real”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea autobuze fonduri europene
Parteneri
Waze a lansat o nouă funcție, cerută de toți șoferii!
x close