Antena 3 CNN Politică Oferta pe care a primit-o Gabriela Firea la Bacău. Sorin Grindeanu a reacționat imediat

Oferta pe care a primit-o Gabriela Firea la Bacău. Sorin Grindeanu a reacționat imediat

După ce liderul organizației PSD Bacău, Dragoș Benea, i-a oferit Gabrielei Firea posibilitatea de a candida în Bacău la parlamentare, prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a reacționat și a spus care este motivul pentru care primarul general în funcție trebuie să deschidă lista la București.

Oferta pe care a primit-o Gabriela Firea la Bacău. Sorin Grindeanu a reacționat imediat
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    07 Oct 2020   •   18:45

„Doamna Firea, din câte știu eu, e din Bacău. Doamna Firea, discutând azi cu Dragoș, s-a implicat mult în campania de la Bacău. Sigur că dna Firea e președinte PSD București a și fost anunțată că va deschide lista la București. Nuanțele, oferta, cum am văzut-o eu, era una în care îi mulțumea dnei Firea pentru implicarea de la Bacău. (...) Va deschide lista la București și e normal să facă acest lucru”, a declarat Sorin Grindeanu.

Primarul general în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, este invitată să candideze la alegerile parlamentare în județul Bacău.

"Aș fi onorat, în calitate de președinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizației județene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea! Doamna Firea ne-a sprijinit în campania pentru alegerile locale și am convingerea că o parte importantă din victoria noastră, împotriva dreptei unite, i se datorează cu prisosință, cu atât mai mult cu cât în județul Bacău, caz singular între județele din țară, PSD a fost - cu adevărat - singur împotriva tuturor.

Sprijinul ferm și prompt primit din partea Gabrielei Firea ne onorează ca organizație și este o dovadă în plus că băcăuanii sunt întotdeauna uniți, indiferent de distanțele care îi separă. Cu atât mai firesc, mi se pare, ca lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de o băcăuancă ce nu a întârziat să ne dea o mână de ajutor atunci când aceasta i-a fost cerută", a transmis liderul organizației PSD Bacău, Dragoș Benea, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

 

Astăzi, alături de colegii mei din conducerea PSD Bacău, vom avea o primă rundă de discuții privitoare la cum va arăta...

Posted by Dragos Benea on Tuesday, October 6, 2020

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Sorin Grindeanu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close