Antena 3 CNN Politică Ministrul Familiei, Gabriela Firea, despre bani europeni: "50 milioane de euro vor fi alocate pentru centre de zi dedicate protecției copilului"

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, despre bani europeni: "50 milioane de euro vor fi alocate pentru centre de zi dedicate protecției copilului"

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunţat, vineri, că instituţia pe care o conduce va atrage fonduri europene pentru proiecte importante pe care le are în plan.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, despre bani europeni: "50 milioane de euro vor fi alocate pentru centre de zi dedicate protecției copilului"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2022   •   15:31

"Atragem fonduri europene pentru o parte dintre proiectele asumate în programul de guvernare. 

Fie că vorbim de sprijinirea tinerilor, a copiilor abandonați de părinți sau de prevenirea violenței domestice orice sprijin financiar este necesar, iar fondurile nerambursabile sunt o șansă pe care nu trebuie să o ratăm.

M-am întâlnit cu europarlamentarul Victor Negrescu, unul dintre cei mai respectați specialiști români în fonduri europene și membru în echipa social-democrată. 

Am discutat despre posibilitatea ca Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse să atragă fonduri europene pentru proiecte în domeniul familiei, tineretului sau protecției drepturilor copiilor. Există programe operaționale de unde putem obține fonduri importante. 

Proiectele incluse în Planul Național pentru Relansare și Reziliență sunt extrem de importante, iar Victor Negrescu ne va sprijini în evaluarea acestora. 

Avem 50 milioane de euro care vor fi alocate pentru realizarea a 150 de centre de zi la nivel local dedicate protecției copilului", a scris Gabriela Firea, vineri, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea fonduri europene
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close