Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Când Nicușor Dan a spus "panaramă", pe mine m-a vizat, degeaba se eschivează acum

Gabriela Firea: Când Nicușor Dan a spus "panaramă", pe mine m-a vizat, degeaba se eschivează acum

Gabriela Firea l-a acuzat, marți, pe Nicușor Dan că a viciat dezbaterea electorală și că a căutat să o insulte atunci când a folosit cuvântul "panaramă".

Gabriela Firea: Când Nicușor Dan a spus "panaramă", pe mine m-a vizat, degeaba se eschivează acum
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    22 Sep 2020   •   20:42

Prezentă la emisiunea lui Radu Tudor, Punctul de ÎntâlnireFirea a spus că, în locul unor dezbateri electorale pe teme de interes pentru bucureșteni, candidatul forțelor de dreapta a apelat la subiecte precum "cătușe, șpagă și panarame".

"Eu dorm foarte liniștită noaptea, pentru că știu ce am făcut. Mă întreb, însă, dacă Nicușor Dan doarme la fel de liniștit. Toate instituțiile statului ne verifică (Primăria Capitalei, n.r.) , sunt la noi și au încercat să găsească ceva, dar nu au găsit niciun capăt de ață. Să iasă în față cine a dat șpagă, mie sau altcuiva din Primărie", a spus ea.

Cât privește expresia "panaramă", folosită luni de Nicușor Dan într-o declarație publică, actualul primar general nu are nicio îndoială:

"La mine s-a referit, pentru că înainte a vorbit despre neajunsurile din București, apoi a rostit cuvântul care nu-i face cinste - panaramă, după care a spus că este cu panarama la egalitate. Deci nu se poate crea confuzia că se referea la doamna Dana Budeanu sau - cum încearcă se se eschiveze acum - că s-ar fi referit la două doamne care, pe sistem USR, merg la evenimente și adresează întrebări incomode", a susținut Gabriela Firea.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close