Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea îi cere lui Nicuşor Dan să anuleze taxa de la Târgul de Crăciun: "Se taie bilete ca în vremuri de tristă amintire"

Gabriela Firea îi cere lui Nicuşor Dan să anuleze taxa de la Târgul de Crăciun: "Se taie bilete ca în vremuri de tristă amintire"

Senatorul PSD Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, îi cere edilului Nicuşor Dan să anuleze taxa de intrare la Târgul de Crăciun.

gabriela firea
Gabriela Firea îi cere lui Nicuşor Dan să anuleze taxa de la Târgul de Crăciun: "Se taie bilete ca în vremuri de tristă amintire" Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2021   •   21:40

În nicio altă ţară nu se impune taxă la târgul de Crăciun, spune Firea, care îl întreabă pe Nicuşor Dan ce face cu banii primiţi de la Guvern.

"În calitate de senator al cetăţenilor din Bucureşti, solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, aplicată inclusiv copiilor peste 12 ani! 

Să pună la dispoziţie suficiente bilete care se pot procura on-line, pentru a evita aglomeraţia de la intrare, unde se taie bilete, ca în vremuri de tristă amintire. Nicăieri în lume nu se impune taxă de intrare în târgurile de Crăciun!

Parcă se clama digitalizarea, transparenţa! Vorbe în vânt!

Domnule primar fără inimă, aţi scumpit biletul pentru transportul în comun, aţi scumpit agentul termic, acum scumpiţi şi bucuria Crăciunului?

Ce faceţi cu banii primiţi de la Guvern, din taxele plătite de cetăţeni?

Şantierele sunt închise, nu testaţi în şcoli şi instituţii, nu aţi demarat licitaţia pentru înlocuirea conductei vechi de termoficare, pentru a folosi fondurile europene obţinute de mine şi echipa mea.

În afară de propagandă ieftină şi acuzaţii ridicole în legătura cu "greaua moştenire", cu ce vă ocupaţi, în puţinele momente când vă exercitaţi atribuţiile de primar?", a scris Gabriela Firea, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea targ craciun taxa
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close