Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Cetățenii observă perfect, fără să le mai explice politicienii ce se întâmpă în România

Gabriela Firea: Cetățenii observă perfect, fără să le mai explice politicienii ce se întâmpă în România

Gabriela Firea: Cetățenii observă perfect, fără să le mai explice politicienii ce se întâmpă în România
27 Iun 2014   •   17:44

 Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor doi faţă de măsura preventivă dispusă în dosarul traficului de influenţă ce ar fi fost făcut pentru ca interlopul Bercea Mondial să scape de închisoare.

Gabriela Firea a vorbit în cadrul ediției de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" despre decizia Curții de Apel.

"Cu siguranță magistratul care a luat astăzi această decizie este întemeiată. Și s-a vorbit în aceste zile, despre faptul că, în situația dată, s-ar fi putut lua legătura cu anumiți martori și ar fi putut influența mersul anchetei, probabil aceasta a fost și explicația ", a declarat senatorul.

"Acum, din punct de vedere uman, nimeni nu dorește răul nimănui și nu cred că cineva se bucură de absolut oricine din lumea asta care se află într-o astfel de stare ".

"A fost destul de neplăcut să constaăm că un gest de normalitate al Parlamentului, și anume de a sublinia faptul că imaginea șării este grav afectată, prin faptul că imaginea președintelui țării este deteriorată din pricina imensului scandal în care este implicată familia prezidențială,reversul este să se arate tot către Parlament".


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close