Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, declarație înaintea ședinței Comitetului Executiv: Îmi voi da demisia din toate funcțiile din PSD, dacă problemele Capitalei nu-și vor găsi rezolvarea

Gabriela Firea, declarație înaintea ședinței Comitetului Executiv: Îmi voi da demisia din toate funcțiile din PSD, dacă problemele Capitalei nu-și vor găsi rezolvarea

Gabriela Firea, declarație înaintea ședinței Comitetului Executiv: Îmi voi da demisia din toate funcțiile din PSD, dacă problemele Capitalei nu-și vor găsi rezolvarea
05 Mar 2018   •   10:37

Este o zi importantă pentru Partidul Social Democrat. Are loc ședința comitetului executiv al PSD în care vor fi stabilite detaliile congresului care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Înainte de CEX, Gabriela Firea, primarul Capitalei, a susținut o declarație de presă în care a declarat că e dispusă să își dea demisia din toate funcțiile politice din PSD, dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu își vor regăsi o rezolvare.

”În partea a doua a zilei vor avea loc alegeri pentru posturile de vicepreședinte și pentru postul de președinte executiv. Eu aș vrea să fac o declarație în sensul celor pe care eu le-am citit în ultimele zile și anume în legătură cu faptul că eu aș face parte dintr-o tabără care dorește sp destabilizeze partidul și dorește să îl detroneze de la conducerea partidului pe Liviu Dragnea. Eu dezmint aceste informații și am dovedit că am tăria și curajul politic ca atunci cțnd consider că lucrurile nu se desfășoară într-o manieră corectă să-mi spun punctul de vedere. Consider că e o sinucicere politică faptul că în PSD sunt frământări care nu au o motivație.”, a spus Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a mai declarat că își va da demisia din toate funcțiile politice din PSD, dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu își vor regăsi o rezolvare.

„(...) Sunt primar al Capitalei de un an și jumătate. În premieră, Bucureștiul a fost câștigat de șapte primari, unul general și șase de sectoare, și din nefericire guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu ne-au sprijinit. (...) Mi-a renăscut acum speranța, pentru că o cunosc pe dna Dăncilă de câțiva ani și știu că este un om corect și un om care nu face rabat de la calitate și așa cum spuneam, deși am avut dezamăgiri anterior, acum cred că o parte din proiectele Capitalei vor fi rezolvate. Dacă nu, vă spun de pe acum. Îmi voi da demisia din toate funcțiile politice. Rămân simplu membru de partid. (...) La ce-mi folosesc aceste funcții de președinte PSD Ilfov, președinte interimar PSD București, vicepreședinte la nivel național, dacă eu cu aceste funcții care par importante, nu reușesc pe colegii mei să privească cu obiectivitate problemele Capitalei? (...) Dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu își vor regăsi o rezolvare, eu îmi voi da demisia din toate funcțiile politice.”, a spus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: declaraţie CEx
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close