Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, declarații înaintea moțiunii de cenzură: ”Vreau un Guvern responsabil”

Gabriela Firea, declarații înaintea moțiunii de cenzură: ”Vreau un Guvern responsabil”

Gabriela Firea, declarații înaintea moțiunii de cenzură: ”Vreau un Guvern responsabil”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Gabriela Firea
21 Iun 2017   •   10:32

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut declarații, de la Palatul Parlamentului, înaintea votului moțiunii de cenzură.

Gabriela Firea a fost prima persoană care a contestat vehement atitudinea lui Grindeanu ca premier în relația cu bucureștenii și Primăria Generală a Capitalei.

”Am tras un semnal de alarmă că nu este normal ca o aglomerare urbană, de aproape 3 milioane de locuitori, să fie tratată cu spatele și cu indiferență, de la nivelul primului ministru, cu care nu ne-am putut întâlni timp de 6 luni, pentru că nu a vrut. Deși nu era responsabilitatea sa, premierul conduce echipa, creează sinergia între ministerele cabinetului pe care îl conduce. Am venit astăzi ca cetățean al Bucureștiului, ca român și îmi doresc pentru țara mea un Guvern responsabil. Vreau un Guvern care să îndeplinească tot ceea ce noi am promis”, a declarat Gabriela Firea pentru Antena 3. 

Aceasta a adăugat că parlamentarii PSD Ilfov și București vor vota pentru moțiunea de cenzură.

”Am avut mai multe întâlniri la sediul PSD Ilfov, cu toți parlamentarii. Toți sunt foarte supărați pentru ceea ce s-a întâmplat la Guvern și se simt jigniți de faptul că premierul a refuzat să aibe întâlniri cu aceștia.”, a mai declarat Primarul General al Capitalei.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close