Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele soluții onorabile

Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele soluții onorabile

După ce, luni după-amiază, senatorii PSD au cerut în Parlament demisia Ministrului Sănătății, în urmă tragediei de la spitalul Matei Balș în care 7 pacienți au murit arși, fostul primar al capitalei, Gabriela Firea e explicat de ce consideră că Vlad Voiculescu ar trebui să plece de la cârma ministerului pe care îl conduce.

Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele soluții onorabile
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Georgiana Adam    |    01 Feb 2021   •   19:30

"Senatorii social democrați au cerut acum câteva minute demisia ministrului sănătății, pentru incompetența și lipsă de umanitate." a amintit Gabriela Firea luni pe pagina sa de Facebook, explicând că Vlad Voiculescu s-a lăudat în campanie că are soluții pentru toate problemele din sistemul medical.

"Actualul ministru nu poate fi considerat un începător lipsit de responsabilitate, pentru că a mai fost ministru în Guvernul Cioloș, se presupune că știe în detaliu problemele din sănătate, are soluții - așa s-a bătut cu cărămida în piept în campanie. 

În plus, a preluat ștafeta de la un coleg din coaliția pierzătorilor #dedreaptaunitalaciolan, penelistul Tătaru, care a manageriat Sănătatea 1 an și 3 luni. 

Demisia sau demiterea sunt singurele soluții onorabile, dacă  PNL și USR - Plus mai au vreun pic de onorabilitate și de respect față de români."

Senatorii social democrati au cerut acum cateva minute demisia ministrului sanatatii, pentru incompetenta si lipsa de...

Posted by Gabriela Firea on Monday, 1 February 2021

Protest în Parlament după tragedia de la Balș! Deputații PSD îi cer demisia lui Vlad Voiculescu

Social-democraţii au protestat pe holurile Parlamentului. Deputații PSD au venit cu pancarte pe care scria "VOICULESCU DEMISIA" şi au spus că ministrul Sănătăţii trebuie să plece după tragedia de la Institutul "Matei Balș".

 

Mihai Fifor a spus că este necesar ca ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu trebuie să dea explicaţii.

''Am venit să acuz fosta conducere a Spitalului Matei Balş de proastă gestionare a lucrurilor. Mi se pare un pic peste mână. Cred că în momentul de faţă este important ca cel care trebuie să coordoneze, să managerieze acest sistem, să răspundă, să dea nişte explicaţii şi mai ales să arate că ştie despre ce este vorba'', a spus Mihai Fifor.

 

 

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close