Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Guvernanţii sunt vinovaţi de transmiterea în masă a depresiei

Gabriela Firea: Guvernanţii sunt vinovaţi de transmiterea în masă a depresiei

Gabriela Firea a reacţional la recentele declaraţii ale autorităţilor sanitare, care au transmis că va fi imposibil ca sărbătorile de iarnă de anul acesta să aibă loc în mod normal.

Gabriela Firea: Guvernanţii sunt vinovaţi de transmiterea în masă a depresiei
de Georgiana Adam    |    27 Oct 2020   •   10:55

Firea, fost primar general şi locul 1 pe lista PSD pentru Senat în Bucureşti, avertizează asupra efectelor de durată pe care restricţiile instituite în efortul de combatere a pandemiei le vor avea asupra generaţie tinere, dar şi asupra adulţilor.

"Cei care insistă în aceste zile pe ideea de Crăciun în singurătate sunt tot cei care ne transmiteau insistent că nu vom avea un Paşte ‘normal’ (…) Ei ca ei, ‘specialiştii’. Dar guvernanţii, care nu ştiu să propună altceva decât măsuri dure împotriva cetăţenilor, se fac vinovaţi de transmiterea în masă a sentimentelor de deznădejde, depresie, tristeţe, neputinţă.

La un moment dat, virusul va trece.

Dar a calculat vreun ‘expert’ cât va dura si ce proces anevoios va fi să-şi revină copiii, adolescentii, tinerii, chiar si adulţii, după această perioadă în care au fost învinovătiţi si stresaţi, terorizaţi? În care singura politică de sănătate publică a fost ‘distanţrea’ de tot şi toate?

Adevăratii specialişti şi adevăraţii conducători sunt umani! Sunt receptivi la nevoile populaţiei. Sunt plini de soluţii salvatoare! Nu vin doar cu decizii traumatizante!

O naţiune în care nu există nicio urmă de empatie la nivel de conducători, nicio grijă fată de moralul oamenilor, este o naţiune care va rămâne cu sechele la nivel psihologic, în mentalul tuturor", a scris Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea depresie COVID-19
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close