Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, înainte de ședința CEx a PSD: „Miza de azi e excluderea mea”

Gabriela Firea, înainte de ședința CEx a PSD: „Miza de azi e excluderea mea”

Gabriela Firea, înainte de ședința CEx a PSD: „Miza de azi e excluderea mea”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de S.T.    |    21 Sep 2018   •   12:23

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al Partidului Social Democrat se reuneşte vineri în şedinţă la Palatul Parlamentului.

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a ajuns la Parlament, unde va începe CEx. Firea a spus că miza este excluderea sa și remanierea a doi miniștri din Guvernul Dăncilă, făcând trimitere la Paul Stănescu și Tudorel Toader.

„Miza de azi e excluderea mea. Am avut curajul să spun că domnul Dragnea nu-și mai respectă angajamentele”, a opinat Gabriela Firea, vineri, înainte de ședința Comitetului Executiv al PSD.

„O altă miză este să fie dați afară doi miniștri care îl incomodează pe domnul Dragnea. Am aflat de la persoane care încă vorbesc cu domnul Dragnea. Este vorba despre domnul Stănescu și domnul Toader. Am ajuns la execuții politice, pentru că avem curjaul să vedem altfel lucrurile”, a mai spus Firea.

„Nu vrem să facem alt partid”, a precizat ea, adăugând că susține un Guvern condus de Viorica Dăncilă.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al Partidului Social Democrat se reuneşte vineri în şedinţă la Palatul Parlamentului, tema centrală de discuţie prefigurată fiind demersul public asumat de mai mulţi lideri ai formaţiunii printr-o scrisoare deschisă în cuprinsul căreia se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi de şef al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la şefia partidului de către premierul Viorica Dăncilă, preşedinte executiv al social-democraţilor.

Vă amintim că scrisoarea deschisă prin care se cere „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor a fost asumată, iniţial, de un comitet de iniţiativă format din vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, şi de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close