Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Deschideți spitalele pentru toți pacienții! Boala nu așteaptă! Fiți oameni și voi, ascultați problemele reale!"

Gabriela Firea: "Deschideți spitalele pentru toți pacienții! Boala nu așteaptă! Fiți oameni și voi, ascultați problemele reale!"

Gabriela Firea, senator PSD, solicită convocarea de urgență a ședinței conducerii Parlamentului pentru anularea deciziei care, spune liderul social democrat, "îi condamnă pe oamenii care nu reprezintă urgențe medicale să nu fie internați sau operați”.

Gabriela Firea: "Deschideți spitalele pentru toți pacienții! Boala nu așteaptă! Fiți oameni și voi, ascultați problemele reale!"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    06 Oct 2021   •   17:36

Gabriela Firea a precizat astăzi că, "trecutul guvern a lăsat în urmă o bombă cu ceas". Liderul social democrat face apel la omenie şi solicită deschiderea spitalelor pentru toţi pacienţii.

„Trecutul guvern a lăsat în urmă o bombă cu ceas! Printre ultimele decizii criminale a fost cea care îi condamnă pe oamenii care “nu reprezintă urgențe medicale” să NU fie internați sau operați”! Să se descurce singuri! Cum să facă? Să negocieze cu boala, cu suferința lor? Cum să amâne? Cine stabilește asta? Agravarea bolilor prin întârzierea intervențiilor chirurgicale și a tratamentului adecvat poate fi fatală!

Cât trebuie să mai sufere oamenii? Până unde merg iresponsabilitatea, nepriceperea si haosul? Din ce vedem de un an încoace, nu există nicio limită", scrie Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

„Deschideți spitalele pentru toți pacienții! Toți au dreptul la sănătate"

„Guvernul a căzut ieri în parlament, poate măcar în al 12-lea ceas, din postură interimară, vor fi anulate deciziile aberante care pun în pericol viețile oamenilor!

Deschideți spitalele pentru toți pacienții! Toți au dreptul la sănătate! Cerem convocarea de urgență a ședinței conducerii Parlamentului pentru anularea deciziei de neînțeles care aduce românii la disperare!

„Fiți oameni și voi, ascultați problemele reale"

Boala nu așteaptă! Sunt cazuri pentru care fiecare zi contează! Fiți oameni și voi, ascultați problemele reale!

Anul trecut au decedat cu 6000 de români mai mult față de anii trecuți! Așa de bine ați condus țara prin pandemie", conchide senatorul PSD, Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea spitale pandemie parlament
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close