Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, mesaj pentru Viorica Dăncilă privind criza politică: „Declarațiile unor lideri politici arată că jocul nu este închis. Nu este nimic definitiv”

Gabriela Firea, mesaj pentru Viorica Dăncilă privind criza politică: „Declarațiile unor lideri politici arată că jocul nu este închis. Nu este nimic definitiv”

Gabriela Firea, mesaj pentru Viorica Dăncilă privind criza politică: „Declarațiile unor lideri politici arată că jocul nu este închis. Nu este nimic definitiv”
Sursa foto: sursă: fotoagerpres.ro
29 Aug 2019   •   12:27

Gabriela Firea este convinsă că premierul Viorica Dăncilă va reuşi să obţină susţinerea Guvernului în Parlament. Primarul General al Capitalei consideră că, în urma declaraţiilor președintelui, mai există totuşi o posibilitate de negociere. 

„Doamna premier va merge cu această formulă în Parlament. Ne dorim să avem o confirmare din partea Parlamentului. Pe cifre pare că s-a pierdut majoritatea, dar declarațiile unor lideri politici arată că jocul nu este închis, nu este nimic definitiv și încă se poate poate discuta și negocia”, a declarat Gabriela Firea.

 Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că actualul Guvern are nevoie de o nouă confirmare în Parlament, solicitând ca această procedură să fie declanşată. 

„După alegeri, cu o nouă majoritate în mod constituţional, putem face mult mai mult împreună. Până atunci, astăzi, actualul Guvern are nevoie de o nouă confirmare în Parlament printr-o procedură pe care le solicit să o declanşeze”, a spus Klaus Iohannis într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close