Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, despre ministrul Economiei: "Ne-a anunţat suav că a depus un proiect de lege: 'Fără securişti şi rude de securişti în funcţii publice'"

Gabriela Firea, despre ministrul Economiei: "Ne-a anunţat suav că a depus un proiect de lege: 'Fără securişti şi rude de securişti în funcţii publice'"

Senatoarea PSD, Gabriela Firea a lansat un mesaj ironic la adresa ministrului Economiei despre care spune cum s-a apărat la moţiunea simplă iniţiată de PSD şi dezbătută, marţi, în Parlament, privind starea economiei.

Gabriela Firea, despre ministrul Economiei: "Ne-a anunţat suav că a depus un proiect de lege: 'Fără securişti şi rude de securişti în funcţii publice'"
de Claudia Popovici    |    16 Mar 2021   •   19:23

Moţiunea simplă iniţiată de PSD la adresa ministrului Economiei, Claudiu Năsui, a fost respinsă de senatori. În favoarea moţiunii s-au pronunţat 55 parlamentari, iar împotriva acesteia, 72. A fost înregistrată şi o abținere.

În replică, senatoarea PSD Gabriela Firea a postat un mesaj pe reţelele de socializare prin care spune cum s-a apărat ministrul Ecominiei.

"Stiti cum s-a apārat ministrul economiei, Claudiu Nasui, la Motiunea care se dezbate acum in Senat, privind starea economiei?! Ne-a anuntat suav ca azi a depus la Parlament un Proiect de lege: “Fara securisti si rude de securisti in functii publice" ", a scris Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Ministrul Năsui, acuzat de PSD că a subminat economia naţională

Cei 41 de semnatari ai documentului intitulat "O Românie în agonie, cu Năsui la Economie" au solicitat demiterea "imediată" a ministrului Economiei, Claudiu Năsui.

Evetuala adoptare a unei moţiuni simple într-o Cameră parlamentară nu duce, automat, la demisia ministrului vizat, însă are efectul unui blam politic.

Social-democrații îl acuză pe Năsui că nu are o strategie pentru susținerea industriei românești.

"Dacă o putere străină ostilă și-ar fi propus să destabilizeze economia națională și producția românească, cea mai rapidă cale de a realiza acest obiectiv ar fi fost să-l pună pe Claudiu Năsui ministru la Economie.

Nici cele mai oculte forțe externe, nici cele mai perfide planuri de subminare a unei economii naționale n-ar fi reușit, în ani de zile, dezastrul produs de Claudiu Năsui în fruntea Ministerului Economiei în doar 70 de zile", au afirmat iniţatorii moțiunii simple.

×
Subiecte în articol: claudiu nasui PSD
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close