Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefică pentru partid și pentru țară

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefică pentru partid și pentru țară

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefică pentru partid și pentru țară
04 Sep 2018   •   22:51

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marţi, la TVR, că o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat "ar fi benefică", în cazul în care liderul PSD nu reuşeşte să îşi schimbe modul de lucru, acela de a se consulta "doar cu două-trei persoane", scrie Agerpres.

"Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu alţi colegi. Din punctul meu de vedere, da (ar trebui să facă un pas în spate, n.r.). (...) Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu nimeni, nu am cerut acceptul nimănui. Ori schimbă modul de lucru şi renunţă la a se mai consulta doar cu două-trei persoane - multe care nici nu fac parte din Guvern - deci ori schimbă total modul de lucru, dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o - dacă poate, ar fi minunat - dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid şi nu atât pentru partid, cât pentru ţară", a precizat Firea, întrebată fiind dacă Liviu Dragnea ar trebui "să facă un pas în spate"

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close