Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, prima reacție despre protestul privind autostrăzile

Gabriela Firea, prima reacție despre protestul privind autostrăzile

Gabriela Firea, prima reacție despre protestul privind autostrăzile
Sursa foto: Foto: Facebook/ Gabriela Firea
de S.T.    |    15 Mar 2019   •   17:31

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat vineri că ar dori ca protestul „România vrea autostrăzi #şîeu" să rămână unul cetăţenesc, menţionând că „ar fi păcat să profite cineva politic”.

„Cred că e îndreptăţită orice formă de manifestare, chiar şi de protest, pentru că într-adevăr avem multe rămâneri în urmă în ceea ce priveşte infrastructura din ţară şi din Capitală şi din marile oraşe. Este marele nostru minus ca ţară şi dacă nu recunoaştem înseamnă că suntem practic desprinşi de realitate (...). În ceea ce priveşte protestul, eu aş vrea foarte mult să rămână unul cetăţenesc (...). Nu ar fi normal să fie confiscat de o forţă politică, pentru că, până la urmă, e nemulţumirea noastră, a tuturor (...). Ar fi păcat să profite cineva politic”, a spus Gabriela Firea cu prilejul unei conferinţe de presă despre proiectele derulate de PMB cu finanţare europeană.

Ea a afirmat că cea mai mare problemă este legată de legislaţia achiziţiilor publice.

„Trebuie, în schimb, dincolo de aceste forme de manifestare, de proteste, să analizăm ce nu am făcut cu toţii bine şi nu e vorba de cei care sunt acum la putere (...). Cu excepţia unui partid nou înfiinţat, toate celelalte s-au succedat la putere, nu pot să spună că ele nu au avut guvernarea (...). Din punctul meu de vedere, cea mai mare problemă e legislaţia achiziţiilor publice”, a spus Firea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close