Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, despre tragedia de la Mehedinţi: "Este absolut necesar ca agresorii să fie ţinuţi la distanţă de victime"

Gabriela Firea, despre tragedia de la Mehedinţi: "Este absolut necesar ca agresorii să fie ţinuţi la distanţă de victime"

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a reacţionat în cazul tragediei de la Mehedinți, acolo unde o femeie în vârstă de 43 de ani a fost împușcată mortal de fostul soţ, în această dimineață, în fața unui magazin din Vânju Mare.

Gabriela Firea, despre tragedia de la Mehedinţi: "Este absolut necesar ca agresorii să fie ţinuţi la distanţă de victime"
Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook
de Claudia Popovici    |    23 Dec 2021   •   16:23

"Regret enorm evenimentul tragic din această dimineață din judeţul Mehedinți! Viața unei femei de 43 de ani a fost curmată tragic în plină stradă.

Fostul soț, cetățean italian de care divorțase recent, a împușcat-o mortal. Transmit condoleanțe familiei îndoliate și o asigur de întreaga mea compasiune!

Este absolut necesar ca agresorii să fie ținuți la distanță de victime. Această nouă tragedie arată încă o dată necesitatea urgentării introducerii brățărilor electronice, acolo unde există ordin de protecție emis de instanță.

Termenul legal în care Ministerul de Interne trebuie să asigure operaționalizarea SIME - Sistemului informatic de monitorizare electronică - este 1 martie 2022", a scris Gabriela Firea, Ministrul Familiei pe pagina sa de socializare.

Citiţi şi: Gabriela Firea, proiect de sprijin pentru cuplurile infertile, tinerele mame și nou-născuți: "Sănătatea preocupă pe toată lumea"

Femeie împușcată mortal în fața unui magazin din Mehedinți. Criminalul a încercat să se sinucidă

Prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, în fața unui magazin, un bărbat, de aproximativ 70 de ani, a tras cu un pistol, de aproape, în zona tâmplei unei femei de aproximativ 40 de ani, după care și-a tras mai multe focuri de armă în piept. 

La fața locului, s-a deplasat un echipaj SMURD și unul de ambulanță, precum și un echipaj de poliție. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii.

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, a fost soțul femeii. De curând, aceștia trecuseră printr-un divorț, însă bărbatul nu s-a împăcat cu acest gând, astfel încât a vrut să se răzbune, împușcând-o. Ulterior, acesta a încercat să se sinucidă. 

Trei copii au rămas orfani de mamă după moartea femeii. În acest moment, medicii fac eforturi pentru a-i salva viața bărbatului. Acesta a fost transportat la spital și se află în stare gravă. Din primele informații, au fost trase 7 focuri de armă.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close