Antena 3 Politică Gabriela Firea: "În afară de bătălia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni"

Gabriela Firea: "În afară de bătălia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni"

de Claudia Popovici    |    04 Mai 2021   •   17:16
Gabriela Firea: "În afară de bătălia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni" Facebook / Gabriela Firea

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, a lansat un masaj critic adresat coaliţiei de guvernare pe care o acuză că nu livrează nimic util pentru români.

Potrivit senatoarei PSD, Gabriela Firea, în afarā de bātālia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, coaliţia de guvernare nu livrează nimic bun pentru oameni. Ea şi-a motivat afirmaţia dând exemplu un senator USR Plus care îi face "populişti" pe colegii de guvernare.

„Pe mâna cui a încăput tara!? Jigniri în plenul Senatului! Un senator USR/Plus îi face “populiști” si inoportuni pe liberali! Colegi de guvernare, de altfel! Parteneri!!

Motivul : un proiect de lege propus de liberalul Florin Roman, care prevede acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu începere de la 6 martie 1945, precum si a celor deportate în străinătate, sau care au trecut prin prizonierat. Si au si anuntat veseli ca vor vota împotriva proiectului!

„Liberalii tac si înghit. Mi-e milă de români”

Liberalii tac si înghit. Nu de ei îmi e milă! Ci de români! Care sunt nevoiți să suporte o “CDR 2” - mai arogantă si mai ipocrită, în care, în afarā de bātālia pe posturi, pe bugete, pe ciolan, nu se livrează nimic bun pentru oameni", a conchis Gabriela Firea pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close