Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Lăsaţi politica de gâgă şi acţiunile de șicanare de 2 lei!

Gabriela Firea: Lăsaţi politica de gâgă şi acţiunile de șicanare de 2 lei!

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea acuză cinismul şi răutatea liberalilor care în loc să se ocupe de oameni, sunt preocupaţi doar de campania electorală.

Gabriela Firea: Lăsaţi politica de gâgă şi acţiunile de șicanare de 2 lei!
Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook
de Georgiana Adam    |    23 Noi 2020   •   11:45

Fostul primar general al Capitalei spune, într-o postare pe Faceboook, că legea este încălcată pe faţă de către membri ai partidului de guvernământ care nu respectă normele de protecţie sanitară instituite pe durata pandemiei. Un exemplu în acest sens ste ministrul Muncii, Violeta Alexandru.   

"Alo, Domnii Orban, Tataru, Arafat!!! Colega voastra,Violeta Alexandru Bau zisa Lighean, ministrul muncii cu cel mai mare numar de someri, a anuntat acum 4 zile ca are Covid 19. Legea si regulile nu sunt valabile pentru toti românii? Ea are voie sa incalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anuntat ca ne face o vizita de campanie electorala. 
Daca e aptă de munca, de ce nu se duce la serviciu? Ca e platita din banii românilor!" - semnalizează Gabriela Firea. 

Nu vă mai jucaţi cu viaţa românilor! 

Politicianul PSD mai afirmă că liberalii sunt în cădere liberă, iar acest lucru va fi reflectat în rezultatul alegerilor parlamentare. Gabriela Firea îndeamnă PNL să muncească pentru oameni şi să găsească soluţii pentru ca viaţa românilor să devină mai bună. 

"Cu astfel de actiuni ridicole ati reusit sa omorâți PNL in Bucuresti. La locale a iesit pe locul 3. Vreti pe 4 la parlamentare?
Munciti pentru oameni, gasiti solutii, aveti bugetul tarii pe mana si toate institutiile.  Nu va mai jucati cu viata romanilor! Ajunge cat v-ati batut joc de ei! Doamna Bau, cand cresteti alocatiile, dar pensiile? Cand va ocupati de firmele private care mor pe capete si sunt nevoite sa renunte la angajati?" - se întreabă, retoric, Gabriela Firea. 

"Sunteti pe cale de disolutie cu cinismul si rautatea fata de oameni", a concluzionat prim-vicepreşedintele PSD în postarea sa de pe contul de socializare. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD Violeta Alexandru
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close