Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: ”Veste uriașă pentru pensionari! Nu și pentru ministrul Muncii”

Gabriela Firea: ”Veste uriașă pentru pensionari! Nu și pentru ministrul Muncii”

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea aduce critici dure la adresa Ralucăi Turcan, noul ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale.

Gabriela Firea: ”Veste uriașă pentru pensionari! Nu și pentru ministrul Muncii”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    13 Ian 2021   •   15:55

”Veste uriasă pentru pensionari! Nu și pentru ministrul Muncii, Raluca Turcan! Neprofesionalism, ipocrizie și lipsă de empatie. Acestea sunt atributele ce caracterizează activitatea ministrului care gestionează unul dintre cele mai importante ministere, cel al Muncii și Protecției Sociale.

Raluca Turcan a avut astăzi o reacție halucinantă, atunci când un jurnalist i-a adresat o întrebare simplă, directă, de bun simt: “Ce veți face acum, după ce Curtea Constituţională a stabilit că majorarea cu 40% a punctului de pensie este legală. Veți aplica decizia?”

După o bâlbâială, răspunsul chinuit a fost: “Vreau să văd și să verific decizia CCR. Experiența parlamentară ne arată că deciziile CCR pot fi interpretate.”

Nu, doamna ministru, fost vicepremier, fost parlamentar, fost consilier, etc!

Nu, deciziile CCR nu sunt interpretabile’

Să susții acest lucru este o dovadă de neprofesionalism.

Așa cum este o dovadă de ipocrizie să clamezi, așa cum faceți dvs, pe contul de Facebook ca “Sinceritatea şi solidaritatea sunt cele două calităţi umane pe care le consider cele mai importante”.

Așa cum o dovadă de lipsă totală de empatie este să afirmi că îți pasă, că vrei să fie respectate principiile de contributivitate și echitate, dar nu acum, în acest moment, pentru că efortul bugetar este prea mare. Sau Ministerul Muncii, Guvernul au obiective mai importante de atins, pentru care sunt utilizate fondurile publice?

Care sunt acestea, dacă reducerea inegalitățile sociale nu e o prioritate? Care sunt, de fapt, prioritățile dvs?”, a scris Gabriela Firea, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Raluca Turcan, prima reacție după ce creșterea pensiilor cu 40% votată de PSD a fost declarată constituțională: ”Lăsați-mă să văd!”

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea pensii pensionari
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close