Firea: Sindicatele au dreptate. Creșterea salariului minim nu este un lux

de Georgiana Adam    |    26 Ian 2021   •   16:30
Firea: Sindicatele au dreptate. Creșterea salariului minim nu este un lux Hepta

Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, spune, marţi, că social-democraţii susţin creşterea salariilor, aşa cum cer sindicaliştii, iar acesta nu este un lux.

În plus, susţine Firea, aceasta este viziunea economică a echipei social - democrate, care coincide cu cea a statelor UE și a SUA. 

Firea: Susținem revendicările angajaților. Sindicatele au dreptate! 

"Susținem revendicările angajaților: creșterea salariilor este o soluție economică aplicată în Uniunea Europeană. Sindicatele au dreptate! Creșterea salariilor nu este un moft, ci o soluție economică pentru creșterea contribuțiilor pentru pensii și pentru relansarea economiei.  

Aceasta este viziunea economică a echipei social - democrate, care coincide cu cea a statelor UE și a SUA. 

Firea: Creșterea salariului minim nu este un lux, nici o povară bugetară

Viziunea economică a miniștrilor PNL - USRPlus conduși de Cîțu, de a băga la congelator economia națională, înseamnă intrarea în cercul vicios al austerității.

Creșterea salariului minim nu este un lux, nici o povară bugetară. Dimpotrivă, reprezintă o sursă importantă pentru creșterea veniturilor bugetare din contribuțiile plătite din aceste salarii", a scris Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, marţi, pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close