Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Efectele adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai puţini bani pentru transportul public în Bucureşti

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Efectele adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai puţini bani pentru transportul public în Bucureşti

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Efectele adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai puţini bani pentru transportul public în Bucureşti
05 Feb 2019   •   15:00

Gabriela Firea scrie despre "efectele adverse ale vitaminei D(ragnea): cu 25% mai puţini bani pentru transportul public în Bucureşti" şi critică primarii de sectoare care "aplaudă tăierea bugetului Primăriei Capitalei".

 În doi ani am achiziţionat, cu toate piedicile abuzive cauzate de contestaţiile neîntemeiate, 400 de autobuze noi Euro 6. Anul acesta achiziţionăm 100 autobuze electrice, 400 autobuze hibride şi GNC, 100 troleibuze şi 100 tramvaie. Pentru absolut toţi bucureştenii, din toate cele 6 sectoare ale Capitalei. Este profund nedemn că unii primari de sectoare aplaudă tăierea bugetului Primăriei Capitalei. Înseamnă că sunt de acord că bucureştenii să nu se poată bucura de condiţii civilizate în transport, de modernizarea reţelei îmbătrânite de termoficare, de dotarea celor 20 de spitale etc", susţine Firea.

Ea postează şi o imagine pe care scrie, ironizând intenţia liderul PSD Liviu Dragnea de a furniza gratuit vitamina D copiilor: "Efectele adverse ale vitaminei D(ragnea): cu 25% mai puţini bani pentru transpportul public în Bucureşti".

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, luni, că îl invită pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe tema bugetului, ”cu cifrele şi dovezile pe faţă”, la orice televiziune ”prietenoasă cu el”, scrie news.ro.

”A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei şi spune senin că bucureştenii nu vor fi afectaţi, pentru că a suplimentat repartiţia de bani la sectoare. O mare manipulare”, afirmă primarul general.

×
Subiecte în articol: Dragnea efecte atac
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close