Antena 3 Politică Podaşcă: Cum e posibil ca Guvernul să-și bată joc fix de cei care-și sacrifică viața pentru țară? Orban să răspundă azi, în Parlament!

Podaşcă: Cum e posibil ca Guvernul să-și bată joc fix de cei care-și sacrifică viața pentru țară? Orban să răspundă azi, în Parlament!

de Georgiana Adam    |    09 Noi 2020   •   14:50
Podaşcă: Cum e posibil ca Guvernul să-și bată joc fix de cei care-și sacrifică viața pentru țară? Orban să răspundă azi, în Parlament!
Sursa foto: Agerpres

Gabriela Podaşcă, vicepreşedinte Pro România, îi cere premierului Orban să răspundă azi, în Parlament, de ce legea prin care paramedicii SMURD din mai multe localități treceau în subordinea ISU nu se aplică nici astăzi, după cinci luni de la promulgare. 

Acestui Guvern nu-i pasă de oameni, nu-i protejează pe medici, nu-i susține pe antreprenori și blochează sistemul de educație, mai spune Podaşcă, în postarea făcută pe o reţea de socializare.

"Bătaia de joc a Guvernului PNL continuă! 

Podaşcă: Cerem prim-ministrului Orban și ministrului Vela, să răspundă azi, în Parlament

Legea prin care paramedicii SMURD dintr-o serie de localități treceau în subordinea ISU nu se aplică nici astăzi, deși sunt aproape 5 luni de la promulgare. Situația ne-a fost semnalată chiar de unii dintre cei aproape 300 de paramedici nedreptățiți prin lipsa aplicării acestor reglementări.

Cum este posibil ca acest Guvern să-și bată joc fix de cei care-și sacrifică sănătatea și uneori chiar viața pentru țară? Cum este posibil ca nimeni să nu le comunice acestor paramedici motivele pentru care nu se pune în aplicare această lege? 

Gabriela Podaşcă: Guvernul nu-i protejează pe medici, nu-i susține pe antreprenori și blochează Educația

Cerem prim-ministrului Orban și ministrului Vela, să răspundă acestor întrebări chiar astăzi, în Parlament! Cerem aplicarea urgentă a legii 78/2020!

Acestui Guvern iresponsabil nu-i pasă de oameni, nu-i protejează pe medici, nu-i susține pe antreprenori și blochează sistemul de educație. Avem nevoie de un guvern pro România și pro români, cu un prim-ministru care să aibă capacitatea și voința de a opri prăbușirea României!", a scris Gabriela Podaşcă, luni, pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close