Antena 3 CNN Politică Gafă de proporţii pe site-ul Senatului: Ciorbea şi Dobriţoiu au doar 4 anişori, iar Daniel Barbu abia s-a născut

Gafă de proporţii pe site-ul Senatului: Ciorbea şi Dobriţoiu au doar 4 anişori, iar Daniel Barbu abia s-a născut

Gafă de proporţii pe site-ul Senatului: Ciorbea şi Dobriţoiu au doar 4 anişori, iar Daniel Barbu abia s-a născut
Sursa foto: www.senat.ro
24 Dec 2012   •   17:22

Imediat după alegerile parlamentare din 9 decembrie, site-ul Senatului a fost actualizat cu informaţii despre noii membri. Însă la cei mai mulţi din aceştia, informaţiile lipsesc, sau sunt total eronate. Astfel, potrivit datelor de pe pagina de web a camerei superioare a Parlamentului, unii politicieni abia au împlinit 4 ani sau, mai rău, sunt bebeluşi în scutece, scrie Jurnalul.ro.

Victor Ciorbea este unul dintre senatorii căruia i s-a greşit data de naştere. Astfel, potrivit site-ului, acesta a împlinit în luna decembrie 4 anişori. Se pare că Tudor Barbu, de la PP-DD şi senatorul liberal Corneliu Dobriţoiu sunt născuţi pe aceeaşi dată şi anume 25.09.2008.

În Senat nu lipsesc nici nou-născuţii. Potrivit site-ului, liberalul Ben-Oni Ardelean s-a născut la 19 decembrie 2012. De asemenea, Sorin Roşca Stănescu este încă în scutece, fiind născut în urmă cu câteva zile.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close