Antena 3 CNN Politică Geoană, apărat de Vanghelie: Societatea românească, nepregătită pentru o discuţie despre "atacuri energetice"

Geoană, apărat de Vanghelie: Societatea românească, nepregătită pentru o discuţie despre "atacuri energetice"

Geoană, apărat de Vanghelie: Societatea românească, nepregătită pentru o discuţie despre "atacuri energetice"
Sursa foto: Marian Vanghelie,Mircea Geoanã
21 Ian 2010   •   14:15

Societatea românească nu este pregătită să accepte o temă de discuţie precum cea a "atacurilor energetice" a adeclarat joi, liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, într-o încercare de a explica referirile recente ale familiei Geoană la implicaţiile politice ale unor asemenea practici.
"Eu cred că aceste lucruri - şi ştim cu toţii că ele se practică în ţări dezvoltate, serviciile secrete şi aşa mai departe - societatea românescă nu este pregătită să accepte o asemenea temă de discuţie" a apreciat Vanghelie.
El a sugerat că cei care au luat în derâdere acest subiect riscă să cadă într-un registru derizoriu prin abordarea acestor teme.

VANGHELIE DESPRE ATACURILE ENERGETICE


"Din punctul meu de vedere, oricât de pregătit - eu unul nu sunt pregătit pe tema asta - dar oricât de pregătit ai fi, am senzaţia că te poţi duce în derizoriu. Şi atunci, din punctul meu de vedere, nu iau în seamă", a explicat Vanghelie.
În ceea ce priveşte implicaţiile relaţiei bionergeticianului Aliodor Manole cu PSD, cel despre care presa a scris că ar fi lucrat pentru Traian Băsescu, în campania pentru prezidenţiale, Vanghelie a infirmat că l-ar fi văzut sau cunoscut vreodată.
"Nu ştiu nimic. Nu l-am văzut. Nu îl cunosc. Niciodată. Nu l-am văzut niciodată, pe cuvânt. Nu cunosc. Nu ştiu. Pe cuvânt de onoare. Dacă îl vedeam, spuneam din prima zi, de atunci", a susţinut Vanghelie.
Aliodor Manolea a apărut la acţiuni electorale, atât alături de liderul PSD Mircea Geoană, în campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2007, cât şi alături de preşedintele Traian Băsescu, în campania pentru scrutinul prezidenţial din 2009.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close