Antena 3 CNN Politică Geoană: Aţi vrut să-i daţi Poşta lui Cocoş. Băsescu: Îl vedeţi pe Cocoş poştaş-şef? (VIDEO)

Geoană: Aţi vrut să-i daţi Poşta lui Cocoş. Băsescu: Îl vedeţi pe Cocoş poştaş-şef? (VIDEO)

Geoană: Aţi vrut să-i daţi Poşta lui Cocoş. Băsescu: Îl vedeţi pe Cocoş poştaş-şef? (VIDEO)
Sursa foto: Traian Bãsescu, Mircea Geoanã
03 Dec 2009   •   20:32

Candidaţii Traian Băsescu şi Mircea Geoană s-au contrat joi seară şi în mogulii şi oamenii de afaceri controversaţi pe care îi au în spatele lor. Dacă şeful statului a dat şah pe direcţia deja bătătorită Vântu-Voiculescu-Patriciu, Geoană a contracarat cu linia Cocoş-Manţog, schimbul de replici ieşind din făgaşul convenit.
Traian Băsescu: Domnul Geoană a vorbit de mafia din vest, din est, dar ce facem cu mafia de la noi? Structura de susţinere a lui Voiculescu a fost legată de televiziunile domnilor Vântu, Voiculescu, de intervenţiile lui Patriciu. Deci, pentru cine va fi Geoană preşedinte?
Mircea Geoană: Pentru români, domnule preşedinte. V-aţi certat cu domnul Vântu în momentul în care aţi vrut să daţi Poşta domnului Cocoş
Băsescu: Îl vedeţi pe domnul Cocoş postaş-şef?

BĂSESCU: ÎL VEDEŢI PE COCOŞ POŞTAŞ-ŞEF?


Geoană i-a imputat şeful statului că nu i-a arestat pe oamenii de afaceri pe care îi acuză acum de afaceri necurate.  ?De ce nu i-aţi arestat până acum?? a afirmat candidatul PSD.

?Preşedintele nu arestează. Aceşti oameni drenează resursele publice pentru pensii, educaţie, salarii foarte mici iar politicienii guvernează pentru ei? a replicat imperturbabil, Băsescu.

?Economia neagră a crescut la o treime din PIB. Păi ce aţi făcut până acum, aţi dormit la Cotroceni?? a continuat Geoană.

Cei doi rivali pentru Cotroceni au mai avut un schimb de amabilităţi în care s-au inserat din nou numele lui Cocoş, la pachet cu cel al lui Manţog.

Şeful statului i-a reproşat adversarului său necunoaşterea unui citat din Titulescu. ?Dacă aţi fi ştiut vorbele lui Titulescu, nu va duceaţi pe furiş la Moscova? i-a imputat Băsescu lui Geoană.
În contrapartidă, liderul PSD a amintit de o vizită efectuată în Georgia după acelaşi tipic de către actualul preşedinte de stat.

?Gazele ruseşti s-au ieftinit cu 30% anul acesta. Ştiţi care este cel mai important contract semnat între România-Rusia zilele acestea? Pentru ce?? a ţinut să afle Băsescu.

Mircea Geoană: Pentru domnul Cocoş?

Traian Băsescu: Nu, mai încercaţi

Mircea Geoană:  Pentru dl. Videanu, pentru dl Manţog? Înseamnă că nu e energie

Traian Băsescu: Poţi să îţi ascunzi incompetenţa sub ironie. Îl informez pe cel proaspăt întors de la Moscova din vizite subterane că acum 2 săptămâni trustul de construcţii petroliere Constanta a semnat cu Gazprom construcţia unei conducte submarin de 250 milioane de dolari pentru racordarea sistemului de gaze al Rusiei la Soci, unde se vor desfăşura jocurile olimpice.

RELAŢIA CU RUSIA ÎN CONFRUNTAREA BĂSESCU - GEOANĂ

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close