Antena 3 CNN Politică Geoană: Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat prezidenţialele, aşa a luat al doilea mandat

Geoană: Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat prezidenţialele, aşa a luat al doilea mandat

Geoană: Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat prezidenţialele, aşa a luat al doilea mandat
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    08 Oct 2013   •   21:14

Senatorul PSD Mircea Geoană, fost candidat la Preşedinţie, susţine, comentând declaraţiile lui Traian Băsescu, că şeful statului ştie cel mai bine cum s-au fraudat prezidenţialele din 2009.
   
"Domnul Traian Băsescu ştie cel mai bine cum s-au fraudat alegerile prezidenţiale din 2009. Cum persoane decedate au votat, cum la Paris a fost un vot la 13 secunde, cum s-au tipărit buletine de vot în plus, cum s-au modificat procesele verbale. Domnul Băsescu ştie mai bine ca oricine toate aceste lucruri, pentru că aşa a câştigat al doilea mandat de preşedinte. Am trimis în 2009 sute de mii de dovezi la CC, fără a fi măcar analizate. Şi dacă tot ştie atât de bine cum s-au fraudat alegerile prezidenţiale din 2009, de ce nu ne spune şi nouă cum a făcut? Astfel vom şti cum putem preveni astfel de situaţii total nedemocratice şi ilegale pe viitor", afirmă Geoană într-un comunicat remis Mediafax.
   
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, despre rechizitoriul din dosarul lui Liviu Dragnea privind fraudarea referendumului, că acelaşi mecanism a fost folosit de PSD în 2009, la alegerile prezidenţiale.

Băsescu a arătat că îşi aminteşte faptul că în 2009 a ştiut că s-au fraudat alegerile, pentru că a avut câteva probe, dar prea puţine.
   

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close