Antena 3 CNN Politică Geoană către electorat: Încă 5 ani de Traian Băsescu este un risc de neacceptat. Cer luciditate (VIDEO)

Geoană către electorat: Încă 5 ani de Traian Băsescu este un risc de neacceptat. Cer luciditate (VIDEO)

Geoană către electorat: Încă 5 ani de Traian Băsescu este un risc de neacceptat. Cer luciditate (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Geoanã
04 Dec 2009   •   17:36

Liderul PSD, Mircea Geoană a făcut vineri un apel către români să se gândescă cu luciditate la ce vor în următorii cinci de ani de zile şi să aleagă între cele două sisteme propuse de cei doi candidaţi prezidenţiali: continuarea scandalului şi dezbinării încă atâţia ani, comparabilă cu atmosfera irespirabilă a sistemului comunist sau un sistem modern dea face politică în România aplicat de trei tineri politicieni, şcoliţi în occident.

"Campania a fost una pozitivă şi constructivă. Am vorbit de o singură Românie, una a bunului simţ şi cred că acest lucru va fi posibil. Am reuşit, prin construcţia alături de PSD, PNL şi alte formaţiuni, să demonstrez că pot fi acel lider care poate aduna pe români, indiferent de religie. Am promis că voi curăţa instabilitatea şi criza politică din România, am demonstrat că avem o majoritate parlementară cu un prim-ministru Klaus Iohannis. Avem un program economic, o majoritate parlamentară, un sprijin electoral important, onestitatea şi buna credinţă atrei lideri moderni, educaţi în ccident şi care doresc un altfl de mod de a conduce România? a afirmat Geoană, în probabil, ultimul mesaj electoral lansat înainte de desfăşurarea turului doi.



În antiteză, liderul social-democrat a zugrăvit portretul rivalului său, Traian Băsescu: ?a inventat şi inventează conflicte?, ?a dus o politică externă primitivă şi agresivă?, ?garanţia scandalului şi a dezbinării?, ? şi-a continuat vendeta împotriva celora care nu-i fac pe plac?, ?autor al unei atmofere irespirabile?, comparată cu perioada comunistă.
?Apelul meu către români este să se gândească cu luciditate la modul în care alegerile din 6 decembrie le vor influenţa viaţa timp de 5 ani de zile. Încă 5 ani de Traian Băsescu este un risc de neacceptat? a arătat Geoană, care a cerut electoratului carea nu a venit la vot în primul tur să facă acest gest în runda a doua, în timp ce în paralel a solicitat tineretului care a votat cu liberalul Crin Antonescu la alegerile din 22 noiembrie să-i acorde încrederea pe 6 decembrie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană alegeri Klaus Iohannis
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close