Antena 3 CNN Politică Geoană: Dacă vor exista elemente destul de clare pentru Berceanu, vom face comisie

Geoană: Dacă vor exista elemente destul de clare pentru Berceanu, vom face comisie

Geoană: Dacă vor exista elemente destul de clare pentru Berceanu, vom face comisie
Sursa foto: mircea geoana
05 Aug 2009   •   03:53

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, că, în cazul în care vor exista "elemente destul de clare" pentru o comisie parlamentară în cazul ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, aceasta va fi constituită.
"Dacă există elemente clare, indicii serioase cu privire la lucruri care s-au făcut în afara legii, atunci, evident, Parlamentul trebuie să se sesizeze în mod automat. Dar să faci comisii după comisii doar ca să creezi evenimente mediatice, acest lucru nu este serios. Nu este vorba de domnul Berceanu, ci de oricine altcineva, de un ministru PSD, PDL, de un fost ministru PNL. În cazurile care au făcut atât de mult atenţia presei în ultima perioadă au existat indicii semnificative pentru demararea unei anchete", a spus Geoană,citat de Mediafax.
Liderul PSD a afirmat că, "dacă vor exista elemente destul de clare" în cazul lui Berceanu, va fi alcătuită o comisie de anchetă parlamentară.
"Dacă vor exista elemente destul de clare pentru domnul Berceanu, vom face comisie de anchetă parlamentară, dacă nu, nu", a adăugat Geoană.
Ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei, că liderii PSD şi PDL au stabilit ca orice problemă cu care se confruntă un ministru să fie discutată mai întâi în coaliţieşi că, probabil, constituirea unor noi comisii se va opri. Ponta a spus că liderii PDL s-au arătat nemulţumiţi de faptul că social-democraţii au sprijinit demersurile PNL în constituirea şi funcţionarea comisiilor parlamentare de anchetă în cazurile Ridzi şi Udrea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close