Antena 3 CNN Politică Geoană: Decizia lui Stolojan a ridicat câteva semne de întrebare

Geoană: Decizia lui Stolojan a ridicat câteva semne de întrebare

Geoană: Decizia lui Stolojan a ridicat câteva semne de întrebare
15 Dec 2008   •   15:31

Liderul social democrat, Mircea Geoană, a declarat luni că PSD a luat act de decizia lui Theodor Stolojan de a depune mandatul de prim ministru şi de noua nominalizare făcută de Traian Băsescu pentru funcţia de premier.
"Am avut astăzi aceasta surpriză, anunţul lui Stolojan cu privire la imposibilitatea de a continua cu mandatul de premier desemnat. Este o decizie pe care o respectăm. Evident am avut o consultare la Cotroceni. Am hotărât să ne reîntâlnim cu partenerii alianţei, pentru a discuta noua situaţie." a declarat Mircea Geoană.
Geoană a arătat că discuţiile cu partenerii din PDL vor continua, în condiţiile parteneriatului semnat duminică seară. "Noi suntem oameni serioşi, am semnat un parteneriat. Înţelegem să avem responsabilitate. Decizia lui Stolojan a ridicat câteva semne de întrebare, dar vom merge mai departe la întâlniri cu cei de la PDL." a spus acesta adăugând că din punct de vedere al modificarii premierului, sunt puncte de vedere care trebuie discutate la şedinţa de luni după amiază.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Emil Boc
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close