Antena 3 CNN Politică Geoană: Demisia lui Ridzi, gest întârziat de bun simţ politic

Geoană: Demisia lui Ridzi, gest întârziat de bun simţ politic

Geoană: Demisia lui Ridzi, gest întârziat de bun simţ politic
Sursa foto: mircea geoana
15 Iul 2009   •   00:38

Preşedintele Senatului, liderul PSD Mircea Geoană, a declarat, marţi, că demisia Monicăi Iacob Ridzi din funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului reprezintă un gest întârziat de bun simţ politic.

El a arătat totodată că desemnarea în acest post a senatorului PDL Sorina Plăcintă este una de bun augur. El a adăugat că acesteia trebuie să i se dea credit şi că i-a făcut o impresie bună în cele câteva luni de colaborare în Senat.

"Trebuie să-i dăm credit, este o tânără senatoare. Pare să fie bine intenţionată. N-o cunosc atât de bine, dar în Senat mi-a făcut o impresie bună. Oricărui membru al Guvernului trebuie să-i acordăm, indiferent de unde vine, o şansă să facă mai mult decât a făcut doamna Ridzi", a spus Geoană, citat de Mediafax.

El a precizat, răspunzând unei întrebări, că a fost informat de către premierul Emil Boc în privinţa nominalizării făcute la Ministerul Tineretului şi Sportului, respectiv senatorul Sorina Plăcintă, Geoană apreciind totodată că aceasta face parte din generaţia tânără şi manifestându-şi speranţa că va face o treabă bună.

Sorina Luminiţa Plăcintă a depus, marţi seară, la Palatul Cotroceni, jurământul de credinţă în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, la doar două ore după ce Monica Iacob Ridzi şi-a dat demisia din această funcţie.


Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close