Antena 3 CNN Politică Geoană, despre Băsescu: Îl facem KO în două reprize, la europarlamentare şi la prezidenţiale

Geoană, despre Băsescu: Îl facem KO în două reprize, la europarlamentare şi la prezidenţiale

Geoană, despre Băsescu: Îl facem KO în două reprize, la europarlamentare şi la prezidenţiale
Sursa foto: mircea geoana
07 Mai 2009   •   04:42

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a spus, miercuri, după ce a primit o pereche de mănuşi de box la o întâlnire cu studenţii social-democraţi, că îl face pe Traian Băsescu "knock out" în două reprize, la europarlamentare şi la prezidenţiale.

Geoană a primit cadou, simbolic, de la preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu, o pereche de mănuşi de box, de culoare roşie şi cu sigla social-democrată, la începutul unei scurte întâlniri cu reprezentanţii Ligii Studenţilor Social-Democraţi.

"Cred că îl facem knock-out în două reprize, prima la europarlamentare, a doua la prezidenţiale, în toamnă", a fost replica lui Geoană, citată de Mediafax, acesta referindu-se, subînţeles, la actualul preşedinte Traian Băsescu.

Liderul PSD le-a vorbit pentru aproape douăzeci de minute tinerilor din sala de cultură a studenţilor despre oportunitatea carierei politice şi valorile social-democraţilor. El a declarat că era "îngrijorat" pentru că nu ştia cui va lăsa partidul după alegerea sa la Cotroceni, dar că acum ştie, şi le-a spus tinerilor că pot avea funcţii de responsabilitate în stat.

Preşedintele PSD i-a gratulat pe studenţi spunând că intrarea lor în politică "este primul semn că România se poate zdrăveni". Mai mult, liderul social - democrat a spus că este vorba de un an important în care contează pe sprijinul tinerilor, după cum şi aceştia vor putea conta pe el în urma alegerilor.

"Veţi ajunge, sunt convins că repede, să aveţi poziţii de responsabilitate în statul român într-un fel sau în altul. O parte dintre cei prezenţi aici sunt deja în structurile Guvernului, deci nu este o problemă atât unde ajungi, ci ce faci după ce ajungi", a declarat Geoană, citat de NewsIn.

La finalul cuvântării preşedintele PSD le-a spus studenţilor că politica nu înlocuieşte cariera, dar o poate accelera, urându-le totodată bun venit. "Sunteţi în cel mai mare partid, bine aţi venit acasă la voi, partidul este al vostru, ambiţia este a voatră, succes şi cu Dumnezeu înainte, la muncă şi la victorie", a încheiat Geoană.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close