Geoană devine ÎNALT REPREZENTANT al Guvernului. Ponta: Simt nevoia unei persoane cu experienţa şi pregătirea lui Geoană

de M.Z.    |    24 Noi 2013   •   20:04
Geoană devine ÎNALT REPREZENTANT al Guvernului. Ponta: Simt nevoia unei persoane cu experienţa şi pregătirea lui Geoană Foto: captura Antena 3

Senatorul PSD Mircea Geoană va deveni înalt reprezentant al Guvernului şi se va ocupa de proiecte strategice şi de iplomaţie publică.

Informaţia a fost prezentată duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

"Am avut confirmarea de la conducerea PSD că există această intenţie", a spus Radu Tudor, duminică, la Antena 3.

Mircea Geoană: Doar să fiu solicitat şi o voi face fără ezitare

Invitat la emisiune, Geoană a spus că va accepta cu plăcere această funcţie, dacă i se va propune.

"Sunt discuţii despre diverse formule în care să pot să aduc diverse servicii ţării. (...) Dacă va fi nevoie de mine, o voi face fără ezitare, doar să fiu solicitat şi să pot să dau bruma de experienţă si de contacte pe care le am.

Dacă este un loc în echipă îl ocup cu dragă inimă şi îl fac cum am învăţat că se face treaba în politică", a spus senatorul PSD Mircea Geoană, în ediţia de duminică a emisiunii Punctul de întâlnire de la Antena 3.


Premierul Ponta: Simt nevoia unei persoane cu experienţa şi pregătirea lui Geoană

Premierul Victor Ponta a confirmat informaţia duminică, la Antena 3, precizând că are nevoie de o persoană cu pregătirea lui Mircea Geoană.

"De mai mult timp am discutat cu domnul Geoană toate temele importante de politică externă, şi sigur că simt nevoia - alături de ministrul de externe Corlăţean şi de consilierii mei - a unei persoane cu experienţa şi pregătirea lui Geoană, pentru că este extrem de utilă.

M-am bucurat că vrea să ne sprijine în nişte lucruri importante", a declarat premierul Victor Ponta, duminică, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Totodată, prim-ministrul a vorbit şi despre reuniunea româno-chineză care va avea loc în Bucureşti, spunând că noi vrem relaţii special cu China şi că vom exporta alimente în această ţară.

La rândul ei, China investeşte în energie şi IT, a mai spus Ponta.


Parteneri
x close