Antena 3 CNN Politică Geoană îi promite lui Băsescu că va fi un partener ideal

Geoană îi promite lui Băsescu că va fi un partener ideal

Geoană îi promite lui Băsescu că va fi un partener ideal
17 Dec 2008   •   03:36

Mircea Geoană a recunoscut că îl interesează preşedinţia Senatului si a promis că va fi un preşedinte superjucător al acestei instituţii. De asemenea, preşedintele PSD şi-a exprimat dorinţa de a deveni numărul doi şi în CSAT, subiect despre care a discutat şi cu partenerii de negociere, PDL şi Traian Băsescu. Parafrazând declaraţia lui Traian Băsescu de a fi preşedinte jucător, Mircea Geoană arăta: "am să fiu un preşedinte al Senatului superjucător!"
Geaonă a lăsat să se înţeleagă că nu s-a ajuns încă la un acord definitiv cu preşedintele României, motiv pentru care a promis să se comporte impecabil pentru a putea conlucra cu Traian Băsescu. Astfel, dacă acesta ar dori să colaboreze în combatrea crizei, va fi un ?partener ideal?.
Geoană a dezvăluit că doreşte modificarea legii de funcţionare a CSAT. În sensul în care şi el ar trenui să facă parte din acest organism, în calitate de preşedinte al Senatului. El susţine că toate demersurile pe care le va întreprinde în calitate de vicepreşedinte al CSAT vor fi în interesul oamenilor. şi în spiritul promisiunilor din campanie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close