Antena 3 CNN Politică Geoană: În mandatul lui Berceanu trenurile sar de pe şine mai repede decât capacele la Golden Blitz

Geoană: În mandatul lui Berceanu trenurile sar de pe şine mai repede decât capacele la Golden Blitz

Geoană: În mandatul lui Berceanu trenurile sar de pe şine mai repede decât capacele la Golden Blitz
Sursa foto: mircea geoana
30 Sep 2009   •   00:38

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, la Constanţa, că în mandatul ministrului Transporturilor Radu Berceanu "trenurile sar de pe şine mai repede decât capacele de bere la Golden Blitz".

Liderul social-democraţilor a reafirmat necesitatea înfiinţării unei comisii de anchetă în cazul ministrului Transporturilor, scrie Mediafax.

"Vom propune în cursul zilei de mâine (n.r. - miercuri) o comisie de anchetă parlamentară la adresa ministrului Berceanu în mandatul căruia sar trenurile de pe şine mai repede decât sar capacele de la sticlele de bere băute la Golden Blitz de acoliţii lui Băsescu", a declarat Mircea Geoană, în cadrul discursului susţinut la Congresul Extraordinar al Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa.

Preşedintele PSD a făcut, marţi după-amiază, o vizită în municipiul Constanţa, prilej cu care el a fost prezent la şantierul cartierului de locuinţe pentru tineri şi apoi a participat la Congresul Extraordinar al PSD Constanţa în cadrul căreia au fost votaţi delegaţii ce vor participa din partea acestei organizaţii la congresul de vineri al partidului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close