Antena 3 CNN Politică Geoană, la sfatul PSD din Poiană: Un weekend relaxat cu un număr de colegi, nimic nefiresc, nimic obscur

Geoană, la sfatul PSD din Poiană: Un weekend relaxat cu un număr de colegi, nimic nefiresc, nimic obscur

Geoană, la sfatul PSD din Poiană: Un weekend relaxat cu un număr de colegi, nimic nefiresc, nimic obscur
Sursa foto: Mircea Geoanã
22 Ian 2010   •   18:15

Liderul PSD Mircea Geoană i-a băgat în şedinţă, la munte, pe liderii judeţeni ai partidului pentru a pregăti separat de aripa Năstase şi de Miron Mitrea lucrările de luni a Comitetului Executiv. Dacă la Bucureşti, o parte din membrii Biroului Permanent, în frunte cu Ion Iliescu şi Adrian Năstase au dezbătut soarta social-democraţiei la Institutul Şincai, Liviu Dragnea şi-a întrerupt concediul în străinătate pentru a fi prezent, alături de Marian Vanghelie, Ion Toma şi Vioreel Hrebenciuc la evenimentul organizat de liderul local Constantin Niţă. Nici un reprezentant al taberei Năstase nu şi-a făcut apariţia la sfatul din Poiană, Năstase acuzând chiar practica discuţiilor prin ?hoteluri şi cârciumi?.
Alături de Mircea Geoană mai participă la şedinţa de la Poiana Braşov şeful organizaţiei de tineret, Nicu Băncioiu, fostul ministru al Sănătăţii, Ionuţ Bazac, o serie de lideri judeţeni precum Ilie Sârbu de la Timiş sau Gheorghe Nichita de la Iaşi.
"Nu este o întâlnire. Este un weekend mai relaxat, un număr de colegi a dorit să vină până aici, la invitaţia  colegului nostru Costică Niţă. Nu-i nimic obscur sau nefiresc. E un weekend pe care vrem să-l facem împreună şi mă bucur că o să putem să discutăm liniştiţi", a respins Mircea Geoană criticile lansate de colegii rămaşi la Bucureşti.
Potrivit liderului social-democrat, la întâlnirea de la Poiana Braşov participă lideri de organizaţii judeţene "care mâine în cursul dimineţii vor să aibă o discuţie liniştită".
"Am fost şi eu invitat şi nu e niciun fel de problemă. Nu e nimic obscur sau nefiresc ", a susţinut Geoană, adăugând că el personal i-a invitat şi pe Iliescu şi Năstase la această consfătuire, dar decizia a aparţinut organizatorilor PSD Braşov.
Asumarea candidaturii pentru şefia partidului de către Miron Mitrea a fost tratată, laconic, de Geoană ca un semn de "democraţie totală".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sedinta lideri poiana brasov Nastase
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close