Antena 3 CNN Politică Geoană: Nu ascund ambiţia mea de a câştiga preşedinţia României

Geoană: Nu ascund ambiţia mea de a câştiga preşedinţia României

Geoană: Nu ascund ambiţia mea de a câştiga preşedinţia României
Sursa foto: presedinte PSD
23 Feb 2009   •   05:40

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a vorbit pentru prima dată despre ce toţi ceilalţi colegi de partid au dat ca foarte probabil şi firesc. Candidatura sa la prezidenţialele din toamnă pare a fi o certitudine.
?Nu vă ascund nici ambiţia mea, nici ambiţia partidului nostru de a câştiga Preşedinţia României în toamnă?, a declarat politicianul citat de Cotidianul Cotidianul.
Politicianul crede că eventuala sa ocupare a celei mai înalte poziţii în stat va aducea o ?preşedinţie care să aibă într-adevăr echilibru şi acest tip de model de societate care credem că este potrivit României la 20 de ani de la căderea comunismului şi în plină criză economică."
Surse din PSD au declarat pentru publicaţia citată că în urma vizitei lui Geoană în Statele Unite, el ar fi primit ?încurajări şi chiar sprijin? din partea unor lideri politici americani pentru a candida la alegerile din această toamnă.
Cu toate acestea, eventuala candidatură a lui Geoană nu se poate considera bătută în cuie, el având, fără îndoială, numeroşi adversari în cadrul formaţiunii, deşi numeroşi lideri au apreciat ca firesc ca preşedintele partidului să îşi asume şi eventuala candidatură. Numele celui ce se va lupta pentru Palatul Cotroceni se va stabili la Congresul PSD din luna aprilie.
Este de aşteptat ca numeroşi să conteste capacitatea liderului PSD de a-i fi un oponent veridic al lui Traian Băsescu, atâta vreme cât PSD şi PDL încă formează un guvern împreună.
Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close