Antena 3 CNN Politică Geoană: Preşedintele este incapabil să depăşească un anumit nivel de a face politică (VIDEO)

Geoană: Preşedintele este incapabil să depăşească un anumit nivel de a face politică (VIDEO)

Geoană: Preşedintele este incapabil să depăşească un anumit nivel de a face politică (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Geoana
10 Mar 2009   •   12:15

Nu preşedintele Traian Băsescu a adus voturi pentru PSD, nu el a făcut coaliţia PSD-PDL, nu el dă lecţii de comportament într-o democraţie a răspuns marţi liderului PSD, afirmaţiilor şefului statului, potrivit cărora l-a ajutat să supravieţuiască politic la şefia PSD prin intrarea la guvernare. Liderul social-democrat s-a arătat dezamăgit de comportamentul lui Băsescu de dinainte de campaniile electorale, apreciind că acesta "este incapabil" să depăşească un anumit nivel de a face politică.

?Dacă domnul Băsescu crede că venirea noastră în coaliţie ar reprezenta un fel de cale liberă pentru un nou mandat la Cotroceni, domnia sa se înşeală? a afirmat Geoană, punând afirmaţiile prezindenţiale pe seama ?începerii timpurii a campaniei electorale pentru preşedinţie?.

Geoană a mai spus că "se repetă acest tip de comportament pe care l-a avut înainte de fiecare campanie electorală".

?Avem o alianţă cu PDL şi nu cu domnul Băsescu. Nu domnul Băsescu a adu voturi pentru PSD, nu el a fcut această coaliţie, nu el dă lecţii despre cum trebuie să te comporţi într-o democraţie. Ceea ce a făcut domnul Băsescu ieri arată încă o dată că este incapabil să facă politică. Sunt încercări jenante de a fixa un adversar politic într-un mod în care nu-i face cinste? a conchis Geoană.

Liderul PSD a precizat că partidul său are obligaţia de a veni cu o propunere, cu un contracandidat, la alegerile prezidenţiale.



Antena3.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close