Antena 3 CNN Politică Geoană, sfătuit să se bazeze pe Iliescu şi Năstase

Geoană, sfătuit să se bazeze pe Iliescu şi Năstase

Geoană, sfătuit să se bazeze pe Iliescu şi Năstase
Sursa foto: geoana basescu
19 Aug 2009   •   09:57

În pregătirea campaniei electorale pentru alegerile prezindeţiale, strategii angajaţi de liderul PSD Mircea Geoană i-au prentat acestuia concluziile unui studiu sociologic. Astfel, consilierii americani de la Benenson Strategy Group, Jay Rouse şi Peter Brodnitz, au arătat cum trebuie luptat cu Traian Băsescu, dar şi ce probleme are candidatul PSD.
Americanii au apreciat că Geoană este sub cota partidului deoarece nu este perceput încă ca fiind un candidat oficial şi sigur al formaţiunii sale, dar şi pentru că sunt alimentate zvonurile referitoare la înlocuirea sa cu un alt candidat, scrie Cotidianul.
În plus a fost identificată o problemă şi în privinţa celor care reprezintă acum partidul ca purtători de mesaje. Ei punctau că persoane precum Nicu Bănicioiu sau Robert Negoiţă, care fac turul talk showurilor aduc daune de imagine. În schimb au fost folosiţi prea puţin Cristian Diaconescu, Adrian Năstase şi Ion Iliescu care a fost recomandat ca fiind singurul din PSD capabil să facă faţă confruntării cu Băsescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close