Antena 3 CNN Politică Geoană, supărat că nu a primit votul lui Ponta: Să judece electoratul PSD

Geoană, supărat că nu a primit votul lui Ponta: Să judece electoratul PSD

Geoană, supărat că nu a primit votul lui Ponta: Să judece electoratul PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Mai 2014   •   13:47
Mircea Geoană susţine că votul pe care nu l-a primit de la Victor Ponta la prezidenţialele din 2009 ar putea să fie sancţionat de electorat.

De altfel, Geoană consideră că s-a descurcat bine în urmă cu cinci ani, cu sau fără votul actualului premier. 

"Îi las pe membrii noştri de partid, pe votanţii noştri, pe simpatizanţii noştri să judece o astfel de atitudine a domnului Ponta. Cu sau fără votul lui Victor Ponta, în primul tur, în 2009, am câştigat peste trei milioane de voturi şi în al doilea tur am câştigat 5,2 milioane de voturi. Am câştigat alegerile în România şi probabil le-am câştigat şi pe ansamblu", a spus Mircea Geoană. 
 
Geoană spune că îi lasă pe membrii PSD, simpatizanţii partidului şi milioanele de români care au votat culorile social-democrate în 2009 să judece declaraţia lui Victor Ponta privind modul în care a votat la prezidenţialele din 2009, precizând că el a câştigat turul I şi fără votul lui Ponta.
 
Întrebat despre faptul că Victor Ponta l-ar fi informat că nu a votat cu el în primul tur din 2009, Mircea Geoană a evitat să răspundă, spunând: "Este singurul lucru pe care vreau să îl spun astăzi. Judecata aparţine milioanelor de români care m-au votat şi au votat culorile social-democrate în 2009", a mai spus Geoană.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a dezvăluit, joi, că la alegerile prezidenţiale din 2009, a votat în primul tur cu Crin Antonescu şi abia apoi, în utul al doilea, cu Mircea Geoană, deşi premierul era atunci şeful de campanie al lui Geoană.


Vanghelie, despre votul lui Ponta din 2009: Eu sunt alături de partid când e bătălie
 
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, că munceşte de peste 20 de ani în PSD şi este alături de partid când e vorba de o bătălie, chiar dacă nu-i plac "anumiţi" lideri, el comentând astfel declaraţia lui Victor Ponta despre cum a votat la prezidenţialele din 2009.
 
"Eu am muncit douăzeci şi ceva de ani în partidul ăsta şi în momentele când nu mi-a plăcut de anumiţi lideri ai partidului, când e vorba de o competiţie şi de o bătălie, sunt alături de partid", a spus Vanghelie.

Zgonea: Eu întotdeauna am votat cu colegii mei
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, că el a votat întotdeauna cu colegii săi de partid, chiar dacă uneori s-a îndoit în legătură cu demersul acestora.
 
Zgonea a fost întrebat cum comentează faptul că Victor Ponta spune că a votat în 2009 în primul tur al prezidenţialelor alt candidat decât cel al PSD, şi anume pe liberalul Crin Antonescu.
 
"Vă rog să nu mă puneţi să comentez ce a zis domnul Victor Ponta, n-am făcut niciodată asta în partid. Votul este secret. Eu am votat timp de 14 ani cu colegii mei întotdeauna, chiar dacă câteodată am fost îndoit de demersul pe care-l au, dar am crezut în această echipă şi cred în Victor Ponta", a spus Zgonea. 
 
Valeriu Zgonea a mai spus că Victor Ponta este preşedintele său, pe care l-a votat la Congresul PSD.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close