Antena 3 CNN Politică Geoană: Tehnocraţii lui Croitoru, ?plombe? în jurul greilor din PDL

Geoană: Tehnocraţii lui Croitoru, ?plombe? în jurul greilor din PDL

Geoană: Tehnocraţii lui Croitoru, ?plombe? în jurul greilor din PDL
Sursa foto: Mircea Geoanã
23 Oct 2009   •   18:00

Propunerile de tehnocraţi cu care a venit premierul desemnat Lucian Croitoru sunt doar nişte "plombe" puse în jurul greilor din PDL, nişte "tinerei care se lasă ademeniţi de o ofertă de trei zile" a susţinut liderul PSD, Mircea Geoană.
"Greii din PDL, cei cu îndemânare la alegeri, cei cu îndemânare la adunarea de resurse, cei cu îndemânarea la organizarea campaniei domnului Băsescu au rămas nestingheriţi pe poziţii, nu păcălesc pe nimeni," a declarat preşedintele PSD.
Liderul social-democrat i-a caracterizat pe tehnocraţii guvernului Croitoru ca fiind "câţiva tinerei care se lasă ademeniţi de o ofertă care nu conduce decât la o glorie de trei zile".
"Cei care acceptă vor fi în faţa cadrelor TV timp de trei zile şi atât. Deci dacă doresc să îşi pună numele alături de domnul Băsescu şi de cei de la PDL, este o ţară liberă şi democratică," a avertizat Geoană.
Geoană a reiterat faptul că acest Guvern nu are şanse să treacă de Parlament şi că "rămâne cum am stabilit şi cum a votat Parlamentul, o majoritate care îl susţine pe domnul Johannis de o manieră extrem de clară şi unită."
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close