Antena 3 CNN Politică Geoană vrea să pună botniţă membrilor care ?se dau? la PDL şi Traian Băsescu

Geoană vrea să pună botniţă membrilor care ?se dau? la PDL şi Traian Băsescu

Geoană vrea să pună botniţă membrilor care ?se dau? la PDL şi Traian Băsescu
Sursa foto: mircea geoana PSD
20 Ian 2009   •   05:50

Criticarea guvernului şi a partenerilor de coaliţie va fi interzisă pentru membrii PSD. Astfel, Mircea Geoană i-a rugat pe toţi membrii conducerii PSD să se abţină de la comentarii acide cu privire la acţiunile cabinetului.
Printre cei vizaţi se numără fără îndoială şi cei mai guralivi reprezentanţi în această privinţă- Ion Iliescu şi Adrian Năstase.
Totul a pornit de la o dispută între Ion Iliescu şi ministrul muncii, Marian Sârbu. Preşedintele de onoare al PSD i-a imputat ordonanţa privind cumulul salariului cu pensia, scrie Evenimentul Zilei.
Sârbu i-ar fi replicat lui Iliescu că şi tinerii au dreptul la locuri de muncă şi că nu sprijină miniştrii PSD. Iliescu i-a răspuns că are dreptul la opinie şi a fost susţinut imediat de Adrian Năstase. ?Trebuie să mai şi gândim înainte de a emite un act normativ?, a spus el.
Preşedintele partidului a intervenit pentru a aplana conflictul: ?Vă rog, haideţi să încercăm să ne abţinem să mai dăm în guvern. În felul ăsta lovim în propriii noştri colegi. Dacă noi criticăm miniştrii PDL şi ei îi critică pe ai noştri, unde o să ajungem??, s-a întrebat Geoană .
Criticile la adresa guvernului sunt susţinute de câţiva baroni locali cu greutate, precum Liviu Dragnea, Radu Mazăre şi Marian Oprişan. Ei au reproşat că nu au fost consultaţi când a fost emisă ordonanţa prin care primăriile au fost obligate să returneze la buget banii necheltuiţi.
Anterior, parlamentarii pedelişti, strânşi la reciclare la Poiana Braşov, au fost rugaţi de liderii lor ?să strângă din dinţi? şi să nu răspundă provocărilor din PSD, cel puţin până la prezidenţiale.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close