Antena 3 CNN Politică George Ciamba, jurământ în fața Președintelui

George Ciamba, jurământ în fața Președintelui

George Ciamba, jurământ în fața Președintelui
14 Noi 2018   •   09:06

Update: George Ciamba, noul ministru al afacerilor europene a depus jurământul la Palatul Cotroceni. Preşedintele Iohannis a semnat decretul de numire a noului ministru după ce Victor Negrescu a demisionat din funcţie săptămâna trecută.

După jurământul depus, președintele Iohannis a transmis un mesaj atatâ lui George Ciamba ct și membrii Guvernului, prezenți la eveniment.

”Încă se poate o pregătire rezonabilă pentru președinția Consiliului UE”, i-a spus Klaus Iohannis.

Știrea inițială: George Ciamba depune astăzi, la ora 10.00, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură ca ministru delegat al Afacerilor Europene. 

Administraţia Prezidenţială a anunţat, marţi seară, că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui George Ciamba ca ministru delegat pentru Afaceri Europene.

George Ciamba îl va înlocui pe Victor Negrescu ca ministru delegat al Afacerilor Europene, conform deciziei luate marţi de conducerea PSD. 

”Cu dl Ciamba am mai lucrat, este un bun expert în afaceri europene, am colaborat bine până acum şi cred că este foarte important să dau repede o rezoluţie pe această propunere, ca să ne mişcăm odată”, a afirmat Klaus Iohannis. 
 

×
Subiecte în articol: investire Klaus Iohannis
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close