Antena 3 CNN Politică George Simion, mesaj de la protest pentru Dan Barna: "Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie"

George Simion, mesaj de la protest pentru Dan Barna: "Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie"

George Simion, co-preşedinte AUR, a fost prezent sâmbătă în Piața Universității alături de aproximativ 200 de persoane, la un protest organizat împotriva restricțiilor care ar putea fi impuse pentru cei nevaccinați.

George Simion, mesaj de la protest pentru Dan Barna: "Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie"
Sursa foto: Facebook George Simion
de Claudia Popovici    |    24 Iul 2021   •   21:14

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat sâmbătă în Piața Universității din Bucureşti şi au strigat lozinci împotriva restricțiilor care ar putea fi impuse pentru cei nevaccinați COVID-19 precum: „Luptăm, luptăm, luptăm şi câştigăm!”, „Libertate!”, „Nu ne vaccinăm!”, „Ieşiţi din case!”, „Jos Guvernul!”, „Jos trădătorii!”, „Libertate, te iubim! Ori învingem ori murim!”.

Manifestanții au venit şi cu pancarte pe care se pot citi mesajele: „Nu vrem domiciliu forţat”, „HoReCa liberă”, transmite Agerpres.

Unii participanți au anunţat că vor face plângeri penale la Consiliul Discriminării împotriva angajatorilor care dau afară personalul de la serviciu dacă nu sunt vaccinaţi împotriva COVID-19.

„Constituţia României spune că toţi suntem egali în faţa legii. Asta e intimidare”, au declarat protestatarii.

La manifestaţie au participat şi senatorul Diana Şoşoacă şi George Simion, co-preşedinte al AUR.

”Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie. Atenţie Dan Barna”, a scris George Simion pe Facebook.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close