Antena 3 CNN Politică George Simion: "Nu mă tem de nimic. Avocatul meu e poporul român"

George Simion: "Nu mă tem de nimic. Avocatul meu e poporul român"

George Simion, copreședinte AUR, a comentat demersul Parchetulului General care a deschis dosar penal pe numele său, după ce l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu, ministrul Energiei. „Nu mă tem de nimic. Avocatul meu e poporul român", spune acesta.

George Simion: "Nu mă tem de nimic. Avocatul meu e poporul român"
de Claudia Popovici    |    08 Feb 2022   •   17:29

Procurorii îl anchetează pe liderul AUR, George Simion, după conflictul de ieri cu ministrul Energiei Virgil Popescu. De asemenea, se propune ca regulamentul din Parlament să fie modificat. Mai exact, cei care fac live pe Facebook, cei care vin cu mesaje scrise să fie sancționați să li se taie 50% din indemnizația lunară.

„Acum s-a convocat Biroul Parlament al Camerei Deputaţilor, noaptea ca hoții, şi vor să nu ne mai lase să filmăm în interior. Adică PSD şi PNL instaurează oficial cenzura.

La presiunile domnului Cîţu se face lucrurile astea că am înţeles că a fost deranjat că am zis hoţului hoț. O să îi zic în continuare şi să îmi ia toţi banii. (...)", a spus George Simion.

„Îi aștept pe procurori cu pâine şi sare"

Întrebat cum îi aşteaptă pe procurori, liderul AUR a spus:

„Îi aștept cu pâine şi sare pe procurori, că i-a trimis domnul Iohannis speriat de semnăturile pe care le strângem pentru demitere. Pâine şi sare şi discutăm frumos. Procurorii, săracii, execută şi ei un ordin, dar mai bine ar lucra la facturile românilor, la crimele care se întâmplă asupra copiilor noștri care sunt folosiți ca şi carne vie în toată Europa", a mai spus George Simion.

„Nu mă tem de nimic. Avocatul meu e poporul român"

Întrebat dacă se teme de un dosar penal şi dacă regretă ce s-a întâmplat ieri în Camera Deputaţilor, liderul AUR a spus: 

„Mă tem doar de bunul Dumnezeu. Cine e Virgil Popescu, Cîţu? Cine sunt ăștia în faţa istoriei? Ce le-am făcut eu. Nu mă tem. Nu am greșit cu nimic faţă de poporul român. Avocatul meu e poporul român!

„Întrebați românii dacă este un dosar politic"

Întrebați românii dacă este un dosar politic, ca să nu spun eu. Nu e evident. E strigător la CEDO. Ce să regret că i-am spus hoţului hot, că asta este ", a spus George Simion, copreședintele AUR, la Antena 3.

 

Cât câștigă mama lui George Simion și ce factură la curent uriașă a primit

George Simion a dezvăluit, marți, la Antena 3 ce venituri are mama sa, dar și ce factură la curent uriașă a primit femeia. Punctul de pornire al discuție a fost curiozitatea lui Mugur Ciuvică legată de cum se descurcă liderul AUR cu banii, în condițiile în care acesta a anunțat că își donează salariul de parlamentar.

Mugur Ciuvică: Dar, dvs. dacă donați 90% din indemnizație de parlamentar, că așa ați spus, din ce trăiți, că rămâneți cu vreo 1.000 de lei.

George Simion: Nu, rămân cu aproape de 2.000 de lei, dar un parlamentar mai are 28.000 de lei sumă forfetară, 4.600 de lei pentru chirie. Mai am diurnă 4.000 de lei. Faceți un calcul că se ajunge undeva la 12.000 de euro, în mână, pentru fiecare parlamentar. Eu zic că trebuie să mai tăiem din parlamentari. (...)

Mugur Ciuvică: De aia sunteți supărat cu facturile, cu gazele...

George Simion: Și de asta și că a venit mama să-mi arate factura pe care o primește și mama câștigă foarte puțin. 2.500 de lei i-a venit.

George Simion a dezvăluit că mama sa este economist și are un venit de 2.300 de lei.

×
Subiecte în articol: George Simion aur Virgil Popescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close