Antena 3 CNN Politică George Simion, după ce a aflat că are dosar penal: "De ce nu s-au autosesizat procurorii şi cu alegerile de la sectorul 1 care au fost fraudate?"

George Simion, după ce a aflat că are dosar penal: "De ce nu s-au autosesizat procurorii şi cu alegerile de la sectorul 1 care au fost fraudate?"

George Simion, liderul AUR, a urcat din nou la tribună marţi, pentru a-şi purta războaiele, după ce Parchetul General s-a autosesizat în cazul agresiunii sale asupra lui Virgil Popescu din plenul Parlamentului. 

George Simion, după ce a aflat că are dosar penal: "De ce nu s-au autosesizat procurorii şi cu alegerile de la sectorul 1 care au fost fraudate?"
Sursa foto: Antena 3
de Milena Niță    |    08 Feb 2022   •   14:26

Parchetul General s-a autosesizat în cazul agresiunii lui George Simion asupra lui Virgil Popescu din plenul Parlamentului. Ancheta vizează tulburarea liniştii şi ordinii publice. 

"Îmi place de băieții ăștia de la USR. Mesajul meu este și pentru cei de la PSD acum. Trebuie să fiți foarte foarte atenți. Am înțeles că mă caută procurorii și s-au autosesizat. 

Dar de ce nu s-au autosesizat procurorii ăştia cu alegerile de la sectorul 1 care au fost fraudate și de ce trenează ancheta aia?

Dacă tot l-am avut pe Virgil Popescu aici, OUG 114 (...) A venit Virgil Popescu și aeea ordonanţă a anulat-o și acum îl votați. (...) Atenţie! Conform regulamentului, mâine votaţi împotriva lui Virgil Daniel Popescu, cunoscut ca şi hoţul", a spus, marţi, copreşedintele AUR, George Simion.

În paralel, ministrul Virgil Popescu îl ameninţă pe Simion cu plângere penală, ba chiar a cerut filmarea integrală din Parlament, pentru a avea dovezi. 

Parchetul General a deschis dosar penal pe numele lui George Simion, după ce l-a agresat pe ministrul Popescu

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație au anunţat că au deschis un dosar pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice după incidentul de luni din Parlament, dintre copreşedintele AUR, George Simion, şi ministrul Energiei, Virgil Popescu.

George Simion este acuzat de ultraj, anunţă procurorii, după ce l-a agresat luni pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, când acesta își susținea discursul în Parlament.

Potrivit ICCJ, procurorii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

"Hoțule", i-a strigat George Simion lui Virgil Popescu, pe un ton agresiv. Replica ministrului Energiei a fost: "Ești un prost".

Virgil Popescu, luat de gât de George Simion la tribuna Parlamentului: "Ești un hoț/ Ești un prost!"

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost agresat, luni, chiar la tribuna Parlamentului, de liderul AUR, George Simion, în timp ce ținea un discurs pe tema moțiunii de cenzură depusă împotriva sa.

"Pot să îi spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul?", a fost replica lui Virgil Popescu la care George Simion a avut o izbucnire violentă, într-un episod fără precedent în plenul Parlamentului.

George Simion i-a strigat în față, de mai multe ori, ministrului Popescu, "ești un hoț ", care, la rândul său, l-a făcut prost pe liderul AUR.

În urma incidentului, ședința de plen în care se dezbătea moțiunea de cenzură depusă împotriva ministrului Energiei a fost suspendată.

Virgil Popescu anunță că va depune plângere penală împotriva lui George Simion: "Nu are nicio scuză!"

×
Subiecte în articol: George Simion dosar alegeri
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close