Antena 3 CNN Politică Scandal în Parlament. George Simion forțează ușa biroului lui Marcel Ciolacu

Scandal în Parlament. George Simion forțează ușa biroului lui Marcel Ciolacu

Este scandal în Parlament chiar la această oră. Liderul AUR, George Simion, încearcă să forțeze ușa biroului liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Scandal în Parlament. George Simion forțează ușa biroului lui Marcel Ciolacu
de Laura Dinu    |    24 Mai 2022   •   14:59

”A văzut o țară întreagă că domnul Ciolacu nu este la muncă?”, întreabă George Simion în live-ul transmis pe o rețea socială. 

”Cred că a văzut toată România că domnul Ciolacu nu este la muncă!”, continuă Simion. 

”I-am adus domnului Ciolacu niște panglici!  Ăsta este tricolorul PSD-ului și al lui Marcel Ciolacu care susține separatismul maghiar”, a mai spus liderul AUR arătând o panglică în culorile steagului Ungariei. ”L-am pus la ușă dar ni l-au dat jos! Deci Marcel Ciolacu, pe tot parcursul zilei de marți, nu a fost la lucru. Da,  suntem siguri că nu este în birou pentru că au fost aici colegi de la ora 11:00”, a mai spus el. 

George Simion și reprezentanții AUR au cerut premierului Nicolae Ciucă să vină în Parlament și să explice ce a făcut Guvernul ca răspuns după vizita controversată a președintelui Ungariei, Katalin Novac. Aceștia au cerut și președintelui PSD să reacționeze.

Din primele informații se pare că Marcel Ciolacu a venit în Parlament, însă a intrat pe ușa din spate tocmai pentru a-i evita pe cei de la AUR. 

Liberalii le-au spus celor de la UDMR să fie mai atenți și mai responsabili pe viitor când, unde și cu cine se afișează pentru că ”dăm apă la moară extremiștilor”.  

De asemenea, Marcel Ciolacu a avut aseară, la ședință coaliției de guvernare de la Palatul Victoria, mai multe ironii la adresa liderilor UDMR spunându-le să aibă grijă pe cine mai invită pe viitor.  

Atât liberalii cât și liderul PSD s-au referit la vizita privată pe care Katalin Novac, președinta Ungariei, a avut-o în țara noastră. 

Acesta este și motivul pentru care cei de la AUR, de mai bine de trei ore, păzesc ușa biroului lui Marcel Ciolacu din Camera Deputaților. Ei cer ieșirea UDMR de la guvernare. Acesta este, de fapt, și motivul protestului.   

Liderii AUR se află în acest moment  în spatele biroului liderului PSD și spun că nu vor pleca până nu vor discuta cu acesta. Ei nu cred că Marcel Ciolacu se află în birou sau că ar fi venit astăzi la muncă.  

×
Subiecte în articol: George Simion Marcel Ciolacu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close