Antena 3 CNN Politică Scandal în Parlament între George Simion și Pavel Popescu: ”Este o caricatură!”

Scandal în Parlament între George Simion și Pavel Popescu: ”Este o caricatură!”

George Simion a fost protagonistul unui nou scandal în Parlament.

Scandal în Parlament între George Simion și Pavel Popescu: ”Este o caricatură!”
Sursa foto: hepta
de Mădălina Mihalache    |    22 Feb 2022   •   12:14

Totul a pornit de la schimbarea lui Dumitru Coarnă din Comisia de Apărare. A fost o decizie politică a social-democraților, după ce Dumitru Coarnă a votat moțiunea simplă inițiată împotriva ministrului PNL Virgil Popescu. 

Liderul AUR, George Simion, a încercat să îi ia apărarea lui Dumitru Coarnă, susținând că actuala coaliție de guvernare nu face altceva decât să îi schimbe pe profesioniștii din comisii și să lase ”caricaturi”. 

„Este inadmisibil ca un om valoros cum este domnul Dumitru Coarnă să fie scos din Comisia de apărare, unde președinte este acea caricatură... Scoateți profesioniștii din Comisia de apărare, mai ales în momente ca acestea”, a spus George Simion,

În acel moment, Pavel Popescu, deputat al Partidului Național Liberal și nou președinte al Comisie de Apărare, a mers la tribună și a spus că trebuie luate măsuri în acest caz și că PNL va face o sesizare la Biroul Permanent al Camerei Deputaților pentru sancționarea liderului AUR, George Simion. 

„Domnule Coarnă, în deplină onestitate, ca și foști colegi, pot să vă spun că ne va lipsi expertiza dumneavoastră la la Comisie și nu suntem responsabili de deciziile partidului din care faceți parte. (...) Este absolut inacceptabil ca un lider al unui partid din Parlamentul României să se comporte asemenea unui separatist din regiunile Donețk și Luhansk, este inacceptabil ca un coleg să vină, deci în fiecare zi de 20-30 de ori pe zi, la acest microfon să-și jignească colegii să-i îmbrâncească, indiferent din ce partid fac parte”, a punctat Popescu, potrivit Mediafax

Deputatul PNL, Dumitru Flucuș, a încercat să vorbească, însă Florin Roman a refuzat să îi dea cuvântul. Dumitru Flucuș este unul dintre parlamentarii care au semnat acea campanie pe care o desfășoară AUR pentru demiterea președintelui României, Klaus Ioahnnis.

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close