Antena 3 CNN Politică George Stângă, preşedinte PNL Galaţi: "500 de membri ai organizaţiei judeţene PMP au ales să meargă în lupta electorală de anul acesta în formula liberală"

George Stângă, preşedinte PNL Galaţi: "500 de membri ai organizaţiei judeţene PMP au ales să meargă în lupta electorală de anul acesta în formula liberală"

Aproximativ 500 de membri ai Partidului Mişcarea Populară vin în echipa liberală, anunţă PNL Galaţi.

George Stângă, preşedinte PNL Galaţi: "500 de membri ai organizaţiei judeţene PMP au ales să meargă în lupta electorală de anul acesta în formula liberală"
Sursa foto: Facebook | George Stângă
de Georgiana Adam    |    16 Feb 2024   •   11:33

Conform unui comunicat PNL Galaţi, "liderii PMP, Cristina Costandachi, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, alături de secretarul general Petrică Banciog, de vicepresedinţii Radu Pitu şi Ioniţă Oprea şi toţi membrii BPJ ai PMP au semnat adeziunile la PNL Galaţi".

"Vocea noastră începe să se facă tot mai mult auzită în rândul gălăţenilor. Faptul că ne pasă de oameni, că le ascultăm nevoile şi că ne dorim să le rezolvăm problemele sunt doar câteva dintre dovezile de respect pe care îl purtăm concetăţenilor noştri. Aceeaşi voce a fost ascultată şi de noii colegi de la PMP care s-au regăsit în mesajele noastre şi care au ales să vină în echipa PNL Galaţi pentru a consolida forţa noastră de a lupta pentru schimbare. Pe mulţi dintre ei îi cunosc deja şi ne leagă o prietenie solidă care va ajuta cu atât mai mult la reuşita noastră împreună. Le urez bun venit şi îmi iau angajamentul să le fiu coleg şi coechipier, înainte de a le fi preşedinte", a declarat George Stângă, preşedinte filiala judeţeană PNL Galaţi.

"Venim în echipa PNL Galaţi pentru că ne dorim continuitate. Au venit alături de mine peste 500 de membri ai PMP la nivel judeţean, întrucât considerăm că aici, la PNL, putem să continuămpromovarea politicilorpro-europene, bazate liberalism economic şi împreună putem să construim o echipă puternică. Suntem pregătiţi de o campanie electorală care va presupune mult efort, multă muncă, însă ne bazăm pe experienţa noastră şi a colegilor liberali pentru că ne dorim cu toţii să schimbăm o conducere care persistă de peste 30 de ani la Galaţi. Rămân un om al faptelor, nu al vorbelor. Aşadar, astăzi, ne-am ales echipa alături de care vom construi şi ne vom onora angajamentele în faţa gălăţenilor", a explicat Cristina Costandanchi, preşedinte interimar organizaţia judeţeană PMP Galaţi.

PNL Galați își mărește echipa! 500 de membri ai organizației județene PMP au ales să meargă în lupta electorală de anul acesta alături de PNL.

Publicată de George Stângă pe Joi, 15 februarie 2024

×
Subiecte în articol: PNL Galaţi George Stângă PMP
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close