Antena 3 CNN Politică Demisie în vârful PNL. Cîmpeanu: ”A renunțat la a mai fi președinte, și-a dat demisia!”

Demisie în vârful PNL. Cîmpeanu: ”A renunțat la a mai fi președinte, și-a dat demisia!”

Sorin Cîmpeanu a anunțat, miercuri seara, că președintele PNL Bârlad, Georgică Florian Vulpe, a ales să demisioneze din funcție.

Demisie în vârful PNL. Cîmpeanu: ”A renunțat la a mai fi președinte, și-a dat demisia!”
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    25 Aug 2021   •   21:58

”Vă dau o veste. A renunțat la a mai fi președinte, și-a dat demisia. A ales, rămâne director!” a anunțat Sorin Cîmpeanu, la Digi24, despre liberalul Georgică Florian Vulpe. Acesta fusese ales, în luna iunie, în funcția de președinte al PNL Bârlad. 

Georgică Vulpe se afla în incompatibilitate, ținând cont că în lege scrie că un director de școală nu poate fi și președinte de partid. Potrivit ministrului Educației, acesta va rămâne interimar până la organizarea unui concurs, în contextul noilor condiții.

”Legea este clară, nu-i dă dreptul ministrului să se implice în aceste numiri din sarcina Inspectoratului” a precizat Sorin Cîmpeanu. 

Scandalul a pornit după ce numele lui Georgică Vulpe, președinte al PNL Bârlad până astăzi, după cum anunță Sorin Cîmpeanu, a apărut pe lista Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, ca fiind numit în funcția de director interimar al Liceului Tehnologic “Petru Rareș”, scrie DC News

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close